Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Κυψέλη: Αυτό είναι το σημείο όπου βρέθηκε η σορός της Φαίης τυλιγμένη σε κουβέρτα

Κυψέλη: Αυτό είναι το σημείο όπου βρέθηκε η σορός της Φαίης τυλιγμένη σε κουβέρτα

Σε απόσταση 450 μέτρων από το σπίτι – κολαστήριο της οδού Δροσοπούλου στην Κυψέλη εντοπίστηκε η σορός της 23χρονης Φαίης, την οποία φέρεται να σκότωσαν η μητέρα της, η αδερφή της και η γυναίκα που την φιλοξενούσε και στη συνέχεια δήλωσαν την εξαφάνισή της, πιστεύοντας ότι θα γλιτώσουν από τα δίχτυα της ΕΛΑΣ.

Τις πρωινές ώρες της 8ης Οκτωβρίου 2021, η σορός της άτυχης κοπέλας εντοπίζεται στο πεζοδρόμιο της οδού Τύχης 3, στην Κυψέλη μπροστά από ένα κτίριο, το οποίο δεν έχει ακόμα αποπερατωθεί. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του newsit.gr, στο συγκεκριμένο σημείο κάτοικοι της περιοχής έχουν αφήσει πλαστικά τάπερ, προκειμένου να ταΐζουν τα αδέσποτα της περιοχής.

Σύμφωνα με την μήνυση που κατέθεσε ο πατέρας της Φαίης, Νίκος Μπακογιώργος στις 3 Σεπτεμβρίου 2022, ο ιδιωτικός ερευνητής που είχε αναλάβει την υπόθεση του θανάτου της κόρης του, τρεις μέρες νωρίτερα είχε συναντήσει τον βασικό μάρτυρα, ο οποίος είναι κάτοικος της περιοχής και ιδιοκτήτης καφενείου.

«Ο εν λόγω επαγγελματίας τον οποίο θα προτείνω και ως μάρτυρα ερωτηθείς σχετικά με την εύρεση της σορού της Φαίης μου απάντησε ότι την 8.15 το πρωί, όταν πήγε να ανοίξει το καφενείο του, παρατήρησε δύο γυναίκες, γειτόνισσες που παρατηρούσαν μία κουβέρτα, με κάποια αντικείμενα τοποθετημένα επάνω από αυτήν.

Το όλο θέαμα έδινε αρχικά την εντύπωση ότι επρόκειτο για άστεγο που πιθανόν να κοιμόταν τυλιγμένος σε μία κουβέρτα, πλην όμως τα σκουπίδια επάνω από την κουβέρτα τις παρακίνησαν την προσοχή. Ο ιδιοκτήτης του καφενείου, πήρε μία ξύλινη βέργα ξετύλιξε την κουβέρτα και είδε το  πτώμα που ήταν «κόκκαλο», όπως είπε χαρακτηριστικά, προφανώς λόγω της πτωματικής ακαμψίας.

Επάνω από το πτώμα υπήρχε σακούλα με πάμπερς κι ένα μπλουζάκι παιδικού μεγέθους. Η Φαίη όταν βρέθηκε νεκρή φορούσε πιτζάμες χρώματος μωβ, οι οποίες έφεραν χαρακτηριστικό παιδικό σκίτσο και παλιές παντόφλες. Από μακριά ο οποιοσδήποτε περίοικος θα είχε την αίσθηση ότι επρόκειτο για πεταμένα σκουπίδια. Η πρώτη εικόνα της Φαίης όταν την αντίκρυσαν, ήταν αυτή μίας βάναυσα κακοποιημένης νεαρής γυναίκας και προφανώς επρόκειτο για θύμα ανθρωποκτονίας».

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, περίπου δύο μήνες μετά τον εντοπισμό της σορού, η αδερφή της Φαίης και η σπιτονοικοκυρά της φαίνεται ότι επισκέφθηκαν τον παραπάνω μάρτυρα, θορυβούμενες από τις έρευνες των αστυνομικών αρχών. Μάλιστα στην προσπάθειά τους να «αλιεύσουν» πληροφορίες, η 57χρονη που φιλοξενούσε την Φαίη, παρίστανε τη δικηγόρο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις