Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Κυψέλη: Εξαφάνιση της 33χρονης Ειρήνης

Κυψέλη: Εξαφάνιση της 33χρονης Ειρήνης

Μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας στην Κυψέλη για την εξαφάνιση της Ειρήνης Μήττα 33 ετών. Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», τα ίχνη της νεαρής γυναίκας χάθηκαν την Πέμπτη 4 Απριλίου.

Για την εξαφάνιση της Ειρήνης Μήττα το «Χαμόγελο του Παιδιού» ανακοίνωσε ότι η 33χρονη αγνοείται από τις 3 το μεσημέρι της 4ης Απριλίου από την περιοχή της Κυψέλης.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Μήττα Ειρήνης και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Μήττα Ειρήνη έχει ύψος 1,65 μ., είναι 75 κιλά, έχει καστανά σγουρά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε λευκή ζακέτα, γκρι πουκάμισο, ροζ παντελόνι, γκρι αθλητικά παπούτσια και κρατούσε μια μαύρη τσάντα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις