Ελλάδα

Κυψέλη: «Μου έρχεται να φουντάρω» – Όσα έλεγε η μητέρα της Φαίης πριν κατηγορηθεί για τη δολοφονία της κόρης της

Η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου αποκάλυψε όσα δήλωνε η μητέρα της Φαίης, πριν κατηγορηθεί και η ίδια για τη δολοφονία της κόρης της, στην Κυψέλη.

«Έπαθα καρδιακή ανεπάρκεια. Αεροδιακομιδή από εκεί που ήμουν στη δουλειά, Αθήνα και είμαι στο Θριάσιο. Και μου έβγαλε στο νεφρό ένα μόρφωμα και πάμε για χειρουργείο. Και ας φύγω κορίτσι μου, δεν με προβληματίζει. Η μισή μου καρδιά είναι ήδη πεθαμένη. Και έτσι δεν με νοιάζει για τίποτα».

«Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου από το καλοκαίρι λόγω των δικών μου. Με μάσκες είμαι, με οξυγόνα, με πράγματα. Είναι όλες εδώ (οι κατηγορούμενες), μία η μία, μία η άλλη. Αλλά εγώ επειδή δεν θέλω, το βράδυ της διώχνω».

Όπως ανέφερε η μητέρα της 23χρονης, η ψυχολογία της είναι άσχημη, ενώ δήλωσε πως το παιδί της δεν γυρίζει πίσω.

«Ψυχολογία δεν υπάρχει, τίποτα δεν υπάρχει. Τίποτα. Από εκεί είναι, από εκεί ξεκίνησαν, γιατί έπαθα το πρώτο μου έμφραγμα, γιατί μου το βρήκαν πριν δύο – δυόμισι χρόνια. Λέω μάλιστα, ευχαριστώ πολύ. 9 Οκτωβρίου πέθανα, 18 Ιουλίου ξαναγεννήθηκα».

«Ειρωνεία της τύχης δεν είναι αυτό. Πολύ μεγάλη ειρωνεία. Η ψυχολογία μου είναι χαμένη, δεν υπάρχει κορίτσι μου. Πάρε με, γιατί είμαι σε τέτοια ψυχολογική κατάσταση που δεν ξέρω. Έτσι μου έρχεται να φουντάρω. Ωραία, μαθαίνω ποιος το έκανε όλο αυτό ή ποιοι. Και; Και; Μου γύρισαν πίσω το παιδί μου; Κανένας».

«Σίγουρα θα είναι μία δικαίωση, αλλά για μένα δεν αλλάζει κάτι. Στο χώμα, στο χώμα θα είναι πάντα. Και μετά σε ένα κασελάκι. Απλά τα πράγματα. Δεν θέλω, μου κάνει κακό. Το βράδυ δεν κοιμάμαι. Ξέρεις πως αισθάνομαι; Με έχουν σκοτώσει και όχι μία φορά, τέσσερις φορές. Μαζί με τη Φαίη μου και τα παιδάκια της».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει η αδερφή του 17χρονου που δολοφονήθηκε στις Σέρρες - «Ο μικρός μου αδερφούλης δεν προστατεύτηκε, όποιος ξέρει κάτι να μιλήσει»
«Ο αδερφός μου έφυγε αβοήθητος, αυτός ο δολοφόνος κυκλοφορούσε ελεύθερος - Παρακαλώ οποιοσδήποτε χωρίς να φοβάται, αν ξέρει το οτιδήποτε να μιλήσει» λέει η αδερφή του θύματος
Σέρρες
Συναγερμός για την εξαφάνιση-μυστήριο 16χρονης στην Πάτρα - Το ραντεβού με «εξηντάρη», η δεύτερη ανήλικη και η έκκληση της οικογένειας
Η ανήλικη δεν έχει δώσει σημείο ζωής από το πρωί της 8ης Ιανουαρίου και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, την ίδια ημέρα έφτασε με ταξί στην Αθήνα
Εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα
Συνελήφθη ένας 55χρονος άνδρας για την φωτιά σε δύο αποθήκες στο Κορωπί - Στάχτη έγιναν εμπορεύματα και εξοπλισμός
Όπως ισχυρίστηκε ο 55χρονος, πριν φύγει από το σημείο έσβησε την φωτιά, ωστόσο άφησε πίσω του μια εστία χωρίς να το αντιληφθεί, η οποία σιγόκαιγε μέχρι τα ξημερώματα της επόμενης μέρας
Κορωπί