Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Κυριακάτικες βόλτες σε παραλίες και Ακρόπολη – Στο «κόκκινο» η κίνηση στους δρόμους (pics, vid)

Κυριακάτικες βόλτες σε παραλίες και Ακρόπολη – Στο «κόκκινο» η κίνηση στους δρόμους (pics, vid)

Με σύμμαχο τον καλό καιρό πολλοί Αθηναίοι όπως φαίνεται αποφάσισαν να κάνουν την κυριακάτικη βόλτα τους όχι μόνο στο κέντρο της πρωτεύουσας αλλά και σε παραλίες και σε πάρκα. Πολλοί προτίμησαν να στείλουν SMS 6 στο 13033 και να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν με το αυτοκίνητο τους. 

Πολίτες όλων των ηλικιών ξεχύθηκαν σε παραλίες, πάρκα, μερικοί έφτασαν μέχρι και την Ιπποκράτειο Πολιτεία για έναν περίπατο στην λίμνη. Όπου και αν διάλεξαν πάντως να απολαύσουν την κυριακάτικη βόλτα τους οι Αθηναίοι, ένα είναι σίγουρο. Φρόντισαν να αξιοποιήσουν και τα τελευταία λεπτά που είχαν στην διάθεση τους, πριν από την απαγόρευση της κυκλοφορίας. 

Αυτό φαίνεται άλλωστε και από τα όσα κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του newsit.gr. Η κίνηση σε κεντρικούς άξονες του Λεκανοπεδίου είναι αρκετά αυξημένη, αλλά κυρίως στις λεωφόρους που οδηγούν προς τη θάλασσα.

Δείτε φωτογραφίες του newsit.gr:

Με τα καταστήματα κλειστά σήμερα πολλοί επέλεξαν να κάνουν μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, κυρίως στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου και γενικότερα στην περιοχή γύρω από την Ακρόπολη. Βέβαια την «τιμητική» τους είχαν οι παραλίες, αφού πολλοί προτίμησαν να απολαύσουν τον ηλιόλουστο καιρό δίπλα στο κύμα. 

Δείτε φωτογραφίες:

Δείτε βίντεο:

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις