Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Κυριακάτικο τραπέζι με μακεδονίτικο τσομπλέκι- Το μοσχαράκι αλλιώς!

Κυριακάτικο τραπέζι με μακεδονίτικο τσομπλέκι- Το μοσχαράκι αλλιώς!

Το τσομπλέκι είναι μια κλα­σική μακε­δο­νί­τικη συν­ταγή, πλού­σια σε γεύση, ιδανική επιλογή για τις χει­μω­νιά­τι­κες οικο­γε­νεια­κές μαζώξεις της Κυριακής!

Το τσομπλέκι είναι μοσχαρίσιο κρέας μαγειρεμένο με σάλτσα ντομάτας, μανιτάρια, φέτες από μελιτζάνα, κολοκυθάκι, πατάτα, κόκκινη ψητή πιπεριά Φλωρίνης και φέτα, “χτισμένο” στο πήλινο και ψημένο στον φούρνο.

Αρχικά κόβουμε τη μελι­τζάνακαι το και το κολο­κυ­θάκι σε μακρό­στε­νες λεπτές φέτες (κατά μήκος) και στη συνέ­χεια τις φέτες αυτές τις κόβουμε στη μέση.

Διαβάστε περισσότερα στο dogma.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις