Ελλάδα

Κυριακή Γρίβα: Ο δολοφόνος την είχε χτυπήσει και βιάσει ενώ ήταν έγκυος και απέβαλε

«Με έπιασε από το λαιμό και με έσπρωχνε στον τοίχο με τα χέρια του» είχε περιγράψει η άτυχη Κυριακή
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ακόμα μια πτυχή της τραγικής υπόθεσης δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα, στους Αγίους Αναργύρους, έφερε στο φως στο LiveNews.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, τρία χρόνια πριν από την δολοφονία της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους και συγκεκριμένα, το 2020, η κοπέλα είχε κάνει καταγγελία για τον σύντροφό της, κατηγορώντας τον ότι την βίασε και την χτύπησε, ενώ ήταν δύο μηνών έγκυος στο παιδί τους. 

Το ζευγάρι είχε πάει νωρίτερα επίσκεψη στην μητέρα της Κυριακής, με τον σύντροφό της να επιμένει να πιει αλκοόλ. Στη συνέχεια, στο σπίτι τους, εκείνος κατανάλωσε τσίπουρο και της ζητούσε επίμονα να συνευρεθούν ερωτικά. 

«Μου ζήτησε να προχωρήσουμε σε σεξουαλική πράξη. Του είπα ότι δε θέλω αλλά και για λόγους υγείας του παιδιού. Προσπαθούσε με τα χέρια του να μου γυρίσει το σώμα… Με έπιασε από το λαιμό και με έσπρωχνε στον τοίχο με τα χέρια του. Του φώναζα» περιέγραψε μεταξύ άλλων η άτυχη Κυριακή.

Μετά το περιστατικό, την επόμενη μέρα, η κοπέλα πήγε στο αστυνομικό τμήμα και έκανε καταγγελία. Παρά τα όσα έγιναν όμως, η άτυχη Κυριακή τόνισε ότι δε θέλει να γίνει δίωξη του δράστη ούτε να εξεταστεί από ιατροδικαστή. Ζήτησε μόνο να παίρνει την θεραπεία του και να μην πίνει αλκοόλ. 

Είπε χαρακτηριστικά «τον αγαπάω και δε θέλω να τιμωρηθεί».  

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι κατέληξε να κάνει μήνυση ο δράστης στην άτυχη Κυριακή… 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανατροπή στις συνθήκες θανάτου της Ολλανδής τουρίστριας στα Μάλια – Πνίγηκε προσπαθώντας να σώσει την φίλη της
Η 40χρονη έπεσε στο νερό όταν αντιλήφθηκε ότι η φίλη της ένιωσε αδιαθεσία ενώ κολυμπούσε - Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες διασωστών και γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή
Το σημείο όπου η 40χρονη βρήκε τραγικό θάνατο
Το πολωμένο μελτέμι που τροφοδότησε τις φωτιές σε Αττική και Βοιωτία: «Από τα ισχυρότερα επεισόδια των τελευταίων 50 χρόνων»
Ο Θοδωρής Κολυδάς εξηγεί πως πέρα από τη μέγιστη ένταση των ανέμων, το φαινόμενο διήρκησε πολλές συνεχόμενες ημέρες επηρεάζοντας ουσιαστικά το θερμοκρασιακό καθεστώς της ανατολικής Ελλάδας
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi