Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Κυβερνητικός εκπρόσωπος: Οι άθλιες συνθήκες διαβίωσης μεταναστών δεν είναι ευαισθησία, είναι υποκρισία

Εξάρχεια - κυβερνητικός εκπρόσωπος

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε στην αντιπολίτευση σχετικά με την επιχείρηση στα Εξάρχεια.

Την δική του απάντηση στις κατηγορίες της αντιπολίτευσης για την αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια, σε τέσσερα κτίρια που τελούσαν υπό κατάληψη, έδωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

«Όσοι εγκαλούν την κυβέρνηση, θεωρούν ότι είναι ευαισθησία οι άθλιες συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών στα κτήρια που εκκενώθηκαν» -και έδειξε και σχετικές φωτογραφίες.

 

 

 

«Αυτό δεν είναι ευαισθησία είναι ακραία υποκρισία. Εμείς όταν διαπιστώσαμε ότι υπήρχαν οικογένειες και παιδιά, φροντίσαμε να μεταφερθούν σε χώρο με αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης» -και έδειξε και πάλι αντίστοιχες φωτογραφίες.

«Αφήνουμε τους Έλληνες πολίτες να κρίνουν ποιοί έχουν ευαισθησία και ποιοί υποκρισία, τόνισε ο κ. Πέτσας. Η κυβέρνηση φροντίζει να συνδυάζεται η ασφάλεια με ανθρώπινες συνθήκες, συμπλήρωσε.

Γενικότερα για το μεταναστευτικό ο κ. Πέτσας είπε ότι φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχουν αυξημένες ροές. Από τη πλευρά της κυβέρνησης προτάσσεται ότι πρέπει να αντιμετωπιστούν οι επιστροφές των μεταναστών που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις παραμονής στην χώρα μας και στο ευρωπαϊκό επίπεδο να γίνει η ανακατανομή όσων δικαιούνται άσυλο στις χώρες της ΕΕ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις