Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

ΛΑΕ για πλειστηριασμούς: Όλοι και όλες σε όλα τα Ειρηνοδικεία

ΛΑΕ για πλειστηριασμούς: Όλοι και όλες σε όλα τα Ειρηνοδικεία

“Αυτή την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, στις 3 μ.μ., δίνουμε ξανά αγωνιστικό ραντεβού σε όλα τα Ειρηνοδικεία της χώρας”, αναφέρει σε ανακοίνωση της η Λαϊκή Ενότητα.

Αναλυτικά αναφέρει: “Ακόμη μια φορά, την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, τράπεζες, funds και φυσικά η κυβέρνηση και η Γενική Γραμματεία Δημόσιων Εσόδων «βγάζουν στο σφυρί» σπίτια, οικόπεδα, καταστήματα και περιουσίες λαϊκών νοικοκυριών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Ακόμη μια φορά, η κυβέρνηση εξαπατά τον λαό υποσχόμενη ρυθμίσεις και για χρέη προς το Δημόσιο, οι οποίες δεν υλοποιούνται. Αντιθέτως εντείνονται οι πλειστηριασμοί και προετοιμάζεται η ηλεκτρονική διεξαγωγή τους.
Ακόμη μια φορά στελέχη, μέλη και φίλοι της Λαϊκής Ενότητας, μαζί με φορείς της Αριστεράς, κινήματα, συλλογικότητες και πολίτες θα δώσουν –και θα εξακολουθήσουν να δίνουν- δυναμικό «παρών» στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας για να αποτρέψουν τους πλειστηριασμούς σε βάρος των λαϊκών νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Ήδη, οι κινητοποιήσεις των προηγούμενων εβδομάδων απέτρεψαν πλειστηριασμούς σπιτιών και μικρών καταστημάτων”.

Και καταλήγει: “Καμιά λαϊκή κατοικία, καμιά λαϊκή περιουσία δεν θα βγει στο σφυρί. Ο αγώνας θα φέρει τη νίκη”.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε