Ελλάδα

Λαϊκό λαχείο 02/11/2021: Αποτελέσματα για την 44η κλήρωση

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δείτε ποιοι είναι οι τυχεροί αριθμοί για το Λαϊκό λαχείο της 44ης κλήρωσης (Τρίτη 02 Νοεμβρίου 2021). Η σειρά, ο αριθμός και το στοιχείο που κερδίζουν.

Στην σημερινή κλήρωση (Τρίτη 02 Νοεμβρίου 2021) 44η του Λαϊκού Λαχείου, κληρώθηκε ο αριθμός 7903 – ΣΕΙΡΑ .

Δείτε εδώ όλους τους αριθμούς που κερδίζουν στο Λαϊκό Λαχείο – κλήρωση 44.

Το Λαϊκό Λαχείο είναι ένα παιχνίδι ΤΖΑΚΠΟΤ, αυτοτελών εβδομαδιαίων κληρώσεων που διεξάγονται κάθε Τρίτη. Κάθε λαχείο είναι ξεχωριστό και διαφοροποιείται με βάση 3 στοιχεία: Την σειρ, τον αριθμό και το στοιχείο.

​Το Λαϊκό Λαχείο μπορεί κανείς να το αγοράσει σε 5άδα συνολικής αξίας 10 ευρώ, αλλά και σε μεμονωμένα τεμάχια αξίας 2 ευρώ το κάθε ένα (1/5).

Στην κλήρωση της Τρίτης, προκύπτει ο μεγάλος λαχνός. Ένα συγκεκριμένο τεμάχιο, που έχει την ίδια σειρά, τον ίδιο αριθμό και το ίδιο γράμμα είναι και το νικητήριο! Δηλαδή, μόνο με 2 ευρώ μπορεί να κερδίσεις τον Μεγάλο Λαχνό! Κάθε φορά που δεν βρίσκεται νικητής, το ποσό του τζακποτ μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση. Εάν δεν υπάρχει τζακποτ, δηλαδή όταν ο Μεγάλος Λαχνός κληρωθεί σε τεμάχιο που έχει πωληθεί, τότε ο μεγάλος λαχνός της κλήρωσης χρηματοδοτείται με επιπλέον κέρδη μέσω μιας πρόσθετης κλήρωσης.

Στην πρόσθετη κλήρωση προκύπτουν 2 αριθμοί. Αν οι αριθμοί αυτοί είναι ακριβώς ίδιοι με τους δύο τελευταίους αριθμούς του νικητήριου αριθμού (πχ 02), τότε 1.000.000 ευρώ προστίθενται στο Μεγάλο Λαχνό!

Λαϊκό Λαχείο – Κατάλογος κερδών

Μετά από κάθε κλήρωση προκύπτει ένας κατάλογος κερδών, ο οποίος είναι διαθέσιμος σε αυτή την ιστοσελίδα (στον τομέα κληρώσεις), σε όλα τα σημεία πώλησης και στους λαχειοπώλες που κυκλοφορούν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης: Αυστηροποιούνται οι νόμοι στα κέντρα ευζωίας – «Θα φτιάξουμε επιτροπή για να υπάρχει καθαρό θεσμικό πλαίσιο»
Οι ανακοινώσεις του υπουργού Υγείας για την άμεση σύσταση νομοπαρασκευαστικής επιτροπής που θα ρυθμίζει το άναρχο τοπίο που επικρατεί στα κέντρα ευεξίας και μακροζωίας
Ο Ηλίας Θεοδωρόπουλος και η Ιωάννα Γάκα
Σοκαριστική καταγγελία για το ιατρείο που πέθανε ο Γιώργος Μαζωνάκης: «Μου είπαν πως έχω ζουζούνια στο αίμα»
«Μου έβαλε κολάρο στο κεφάλι που συνέδεσαν με ένα λάπτοπ και μου έλεγε ότι μου περνάει ένα πρόγραμμα με ενέργεια», ανέφερε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι τον παρότρυναν να κάνει πλασμαφαίρεση
Σοκαριστική καταγγελία για το ιατρείο που πέθανε ο Γιώργος Μαζωνάκης: «Μου είπαν πως έχω ζουζούνια στο αίμα»
Σαρωτικοί έλεγχοι της Τροχαίας σε σχολικά λεωφορεία για την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών
Οι αρμόδιες Αρχές επικεντρώνονται στην κατάσταση των ελαστικών, την ισχύ του δελτίου ΚΤΕΟ, την ηλικία του οδηγού και του οχήματος, καθώς και στην κατοχή Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Ικανότητας και των απαραίτητων αδειών
Έλεγχοι της Τροχαίας σε σχολικά
Δικηγόρος Γιώργου Μαζωνάκη: «Θα ζητήσω την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών των δύο γιατρών – Δεν νομίζω ότι έχει συντάξει διαθήκη»
«Κάποια θεσμικά όργανα δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους - Δεν ξέρω αν είναι ο Ιατρικός Σύλλογος ή η αστυνομία αλλά υπάρχει ένα θεσμικό κενό ελέγχου», είπε ο Χαράλαμπος Λυκούδης
Γιώργος Μαζωνάκης
5
Γιώργος Μαζωνάκης: Το τσιρότο στο κεφάλι, οι 3 ώρες παραμονής στην κλινική και τα προβλήματα ομιλίας – Τα νέα στοιχεία στις έρευνες
Τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ ρίχνουν την προσοχή τους στο μηχάνημα πλασμαφαίρεσης ώστε να αποδειχθεί αν καθαρίστηκε το γενετικό υλικό του τραγουδιστή
Το ζευγάρι γιατρών 14