Δευτέρα, 20 Μαΐ
28oC Αθήνα

Λαϊκό λαχείο 23/11/2021: Αποτελέσματα για την 47η κλήρωση

Λαϊκό λαχείο

Δείτε ποιοι είναι οι τυχεροί αριθμοί για το Λαϊκό λαχείο της 47ης κλήρωσης (Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021). Η σειρά, ο αριθμός και το στοιχείο που κερδίζουν.

Στην σημερινή κλήρωση (Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021) 47η του Λαϊκού Λαχείου, κληρώθηκε ο αριθμός 58978 – ΣΕΙΡΑ 10η.

Δείτε εδώ όλους τους αριθμούς που κερδίζουν στο Λαϊκό Λαχείο – κλήρωση 47.

Το Λαϊκό Λαχείο είναι ένα παιχνίδι ΤΖΑΚΠΟΤ, αυτοτελών εβδομαδιαίων κληρώσεων που διεξάγονται κάθε Τρίτη. Κάθε λαχείο είναι ξεχωριστό και διαφοροποιείται με βάση 3 στοιχεία: Την σειρά τον αριθμό και το στοιχείο.

​Το Λαϊκό Λαχείο μπορεί κανείς να το αγοράσει σε 5άδα συνολικής αξίας 10 ευρώ, αλλά και σε μεμονωμένα τεμάχια αξίας 2 ευρώ το κάθε ένα (1/5).

Στην κλήρωση της Τρίτης, προκύπτει ο μεγάλος λαχνός. Ένα συγκεκριμένο τεμάχιο, που έχει την ίδια σειρά, τον ίδιο αριθμό και το ίδιο γράμμα είναι και το νικητήριο! Δηλαδή, μόνο με 2 ευρώ μπορεί να κερδίσεις τον Μεγάλο Λαχνό! Κάθε φορά που δεν βρίσκεται νικητής, το ποσό του τζακποτ μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση. Εάν δεν υπάρχει τζακποτ, δηλαδή όταν ο Μεγάλος Λαχνός κληρωθεί σε τεμάχιο που έχει πωληθεί, τότε ο μεγάλος λαχνός της κλήρωσης χρηματοδοτείται με επιπλέον κέρδη μέσω μιας πρόσθετης κλήρωσης.

Στην πρόσθετη κλήρωση προκύπτουν 2 αριθμοί. Αν οι αριθμοί αυτοί είναι ακριβώς ίδιοι με τους δύο τελευταίους αριθμούς του νικητήριου αριθμού (πχ 02), τότε 1.000.000 ευρώ προστίθενται στο Μεγάλο Λαχνό!

Λαϊκό Λαχείο – Κατάλογος κερδών

Μετά από κάθε κλήρωση προκύπτει ένας κατάλογος κερδών, ο οποίος είναι διαθέσιμος σε αυτή την ιστοσελίδα (στον τομέα κληρώσεις), σε όλα τα σημεία πώλησης και στους λαχειοπώλες που κυκλοφορούν.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις