Ελλάδα

Λαϊκό λαχείο 30/11/2021: Αποτελέσματα για την 48η κλήρωση

Δείτε ποιοι είναι οι τυχεροί αριθμοί για το Λαϊκό λαχείο της 48ης κλήρωσης (Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021). Η σειρά, ο αριθμός και το στοιχείο που κερδίζουν.

Στην σημερινή κλήρωση (Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021) 48η του Λαϊκού Λαχείου, κληρώθηκε ο αριθμός 55068 – ΣΕΙΡΑ 5η.

Δείτε εδώ όλους τους αριθμούς που κερδίζουν στο Λαϊκό Λαχείο – κλήρωση 48.

Το Λαϊκό Λαχείο είναι ένα παιχνίδι ΤΖΑΚΠΟΤ, αυτοτελών εβδομαδιαίων κληρώσεων που διεξάγονται κάθε Τρίτη. Κάθε λαχείο είναι ξεχωριστό και διαφοροποιείται με βάση 3 στοιχεία: Την σειρά τον αριθμό και το στοιχείο.

​Το Λαϊκό Λαχείο μπορεί κανείς να το αγοράσει σε 5άδα συνολικής αξίας 10 ευρώ, αλλά και σε μεμονωμένα τεμάχια αξίας 2 ευρώ το κάθε ένα (1/5).

Στην κλήρωση της Τρίτης, προκύπτει ο μεγάλος λαχνός. Ένα συγκεκριμένο τεμάχιο, που έχει την ίδια σειρά, τον ίδιο αριθμό και το ίδιο γράμμα είναι και το νικητήριο! Δηλαδή, μόνο με 2 ευρώ μπορεί να κερδίσεις τον Μεγάλο Λαχνό! Κάθε φορά που δεν βρίσκεται νικητής, το ποσό του τζακποτ μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση. Εάν δεν υπάρχει τζακποτ, δηλαδή όταν ο Μεγάλος Λαχνός κληρωθεί σε τεμάχιο που έχει πωληθεί, τότε ο μεγάλος λαχνός της κλήρωσης χρηματοδοτείται με επιπλέον κέρδη μέσω μιας πρόσθετης κλήρωσης.

Στην πρόσθετη κλήρωση προκύπτουν 2 αριθμοί. Αν οι αριθμοί αυτοί είναι ακριβώς ίδιοι με τους δύο τελευταίους αριθμούς του νικητήριου αριθμού (πχ 02), τότε 1.000.000 ευρώ προστίθενται στο Μεγάλο Λαχνό!

Λαϊκό Λαχείο – Κατάλογος κερδών

Μετά από κάθε κλήρωση προκύπτει ένας κατάλογος κερδών, ο οποίος είναι διαθέσιμος σε αυτή την ιστοσελίδα (στον τομέα κληρώσεις), σε όλα τα σημεία πώλησης και στους λαχειοπώλες που κυκλοφορούν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανατροπή στη διπλή δολοφονία της Φοινικούντας: Συμμετείχαν και οι δύο δράστες στην απόπειρα κατά του 68χρονου ιδιοκτήτη στις 7 Σεπτεμβρίου
«Χαρτογραφήθηκε η διαδρομή που ακολούθησαν οι δύο 22χρονοι και βρέθηκαν ο ρουχισμός και ο εξοπλισμός του αναβάτη του σκούτερ», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Οι δύο συλληφθέντες για την δολοφονία στη Φοινικούντα 2
«Δεν θα στείλω ακόμα τον γιο μου στο σχολείο» λέει η μητέρα του 11χρονου που ξυλοκοπήθηκε από συμμαθητές του στη Θεσσαλονίκη
«Ο γιος μου ένιωσε πίσω του ένα αγοράκι να τον χτυπά στο κεφάλι με μπουνιά. Έπεσε κάτω, σηκώθηκε και άρχισε κάποιος άλλος να τον χτυπάει με γροθιές, στα καλά καθούμενα χωρίς να προηγηθεί τίποτα»
Ο 11χρονος που έπεσε θύμα επίθεσης από άλλους μαθητές στη Θεσσαλονίκη 10
«Έμεινα έξω από το κάμπινγκ, δεν είχα όπλο», υποστηρίζει ο φερόμενος εκτελεστής της διπλής δολοφονίας στη Φοινικούντα
Οι δύο διαθήκες του 68χρονου ιδιοκτήτη, οι ισχυρισμοί των δύο 22χρονων συλληφθέντων, η διαδρομή έλευσης και διαφυγής τους από το κάμπινγκ, ο 33χρονος ανιψιός και κληρονόμος του θύματος είναι στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ
Ο ένας από τους δύο κατηγορούμενους της διπλής δολοφονίας στη Φοινικούντα 6