Τρίτη, 21 Μαΐ
27oC Αθήνα

Λαϊκό Λαχείο: Έως και 3.900.000 ευρώ μοιράζει το 17ο συνεχόμενο τζακ ποτ στην κλήρωση της Τρίτης (13/06)

Λαϊκό Λαχείο: Έως και 3.900.000 ευρώ μοιράζει το 17ο συνεχόμενο τζακ ποτ στην κλήρωση της Τρίτης (13/06)

Συνολικά κέρδη ρεκόρ ύψους 3,9 εκατ. ευρώ κληρώνει αύριο (σ.σ. 13.06.2023) το Λαϊκό Λαχείο. Πρόκειται για το μεγαλύτερο διανεμόμενο ποσό μέσα στο 2023, καθώς στο παιχνίδι έχουν σημειωθεί 17 συνεχόμενα τζακ ποτ, χωρίς να έχει βρεθεί νικητής του Μεγάλου Λαχνού από τις 14 Φεβρουαρίου μέχρι σήμερα.

Οι παίκτες του Λαϊκού Λαχείου μπορούν να προμηθεύονται τους λαχνούς τους μέσω του δικτύου καταστημάτων ΟΠΑΠ και των λαχειοπωλών σε όλη την Ελλάδα, με κόστος 10 ευρώ ανά πεντάδα και 2 ευρώ ανά λαχνό.

Επιπλέον, στα καταστήματα ΟΠΑΠ, καθώς και σε επιλεγμένα μίνι μάρκετ, περίπτερα και πρατήρια υγρών καυσίμων, είναι διαθέσιμη η νέα εκτυπωμένη μορφή του Λαϊκού Λαχείου, η οποία προσφέρει στους παίκτες τη δυνατότητα να διαμορφώσουν το λαχνό τους, μέσα από τις τερματικές μηχανές

Η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείο θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη, 13 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα και θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Λαϊκό Λαχείο: Όλοι οι μονοί ή ζυγοί λήγοντες κερδίζουν

Το Λαϊκό Λαχείο δίνει στους παίκτες 50% πιθανότητες να κερδίσουν τουλάχιστον 10 ευρώ στην πεντάδα. Όλοι οι μονοί ή ζυγοί λήγοντες κερδίζουν, ανάλογα με το αν το τελευταίο ψηφίο του Μεγάλου Λαχνού της κλήρωσης είναι μονό ή ζυγό.

*Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις