Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Λαϊκό Νοσοκομείο: Δεν ήταν η πρώτη φορά που «έβρεξε» κλεμμένα πορτοφόλια

Λαϊκό Νοσοκομείο: Δεν ήταν η πρώτη φορά που «έβρεξε» κλεμμένα πορτοφόλια

18 κλεμμένα πορτοφόλια έπεσαν από ψευδοροφή στο Λαϊκό Νοσοκομείο μετά από εργασίες συντήρησης όμως αυτό δεν είχε συμβεί για πρώτη φορά.

«Αν κατά τύχη μπουν μέσα στο ασανσέρ εκεί γίνεται η δουλειά προφανώς. Φεύγει λοιπόν από εκεί, κατεβαίνει πάλι στον πρώτο όροφο, πηγαίνει δίπλα σε μία τουαλέτα που είναι για το κοινό, τα ρίχνει στην ψευδοροφή, τα ξαφρίζει, και ρίχνει αυτά που δεν θέλει στην ψευδοροφή και φεύγει. Είναι μεγάλος μαφιόζος αυτός που το κάνει. Γεμίσαμε τον τόπο και εμείς με πινακίδες “Προσέξτε. Υπάρχει κλοπή. Προσέξτε τα αντικείμενά σας”. Αλλά να ξέρετε αυτοί οι άνθρωποι είναι τόσο επιτήδειοι… Επαγγελματίες», δήλωσε στο Live News ο πρόεδρος εργαζομένων του Λαϊκού Νοσοκομείου Τάσος Αντωνόπουλος.

Όλα ξεκίνησαν όταν εργάτες κλήθηκαν στο νοσοκομείο για να επισκευάσουν έναν τοίχο λόγω της υγρασίας. Τη στιγμή που ένας εργάτης κούνησε την ψευδοροφή, τότε άρχισαν να πέφτουν στο κεφάλι τους… τα πορτοφόλια.

Το περιστατικό αυτό ξύπνησε μνήμες, καθώς φαίνεται πως η συγκεκριμένη κρυψώνα είχε χρησιμοποιηθεί ξανά στο παρελθόν και μάλιστα, τότε τα πορτοφόλια ήταν περισσότερα.

«Καρμπόν! Το ίδιο πράγμα είχε συμβεί πριν τριάμισι χρόνια στον ίδιο χώρο, στην ίδια ψευδοροφή, στο ίδιο κομμάτι, στην ίδια τουαλέτα. Ήταν 25 πορτοφόλια. Προφανώς έκαναν το ίδιο πράγμα πάλι και δεν πιάστηκε ποτέ πριν τριάμισι χρόνια από την αστυνομία. Αυτός ο άθλιος άνθρωπος ξαφρίζει τους ανθρώπους, και εργαζόμενους προφανώς και πολίτες, και αμέσως πηγαίνει στα είκοσι μέτρα πίσω σε αυτήν την τουαλέτα, πηγαίνει στην ψευδοροφή, πετάει από πάνω αυτά που δεν χρειάζεται και ολοκληρώνει την άθλια πράξη του» πρόσθεσε ο κ. Αντωνόπουλος.

Μετά και από αυτό το περιστατικό, τα μέτρα ασφαλείας στο νοσοκομείο έχουν εντατικοποιηθεί ωστόσο, η γκάμα της δράσης των πορτοφολάδων, δεν παύει ποτέ να εκπλήσσει δυσάρεστα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις