Ελλάδα

Λαϊκό Νοσοκομείο: «Έβρεξε» 18 κλεμμένα πορτοφόλια μετά από αφαίρεση γυψοσανίδας

Απίστευτο περιστατικό στο Λαϊκό Νοσοκομείο καθώς αποκαλύφθηκε σωρεία κλοπών μετά την αποκάλυψη μιας κρυψώνας μέσα στις τουαλέτες του νοσοκομείου.

Όπως αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης στις τουαλέτες στο Λαϊκό Νοσοκομείο, άγνωστοι χρησιμοποιούσαν ως κρυψώνα την ψευδοροφή του κτιρίου.

Ειδικότερα, αποκαλύφθηκαν 18 πορτοφόλια από νοσηλευόμενους ή επισκέπτες του νοσοκομείου, με έγγραφα αλλά χωρίς χρήματα, τα οποία πιθανόν οι δράστες να τα έκρυβαν εκεί, με σκοπό να αποφύγουν τον εντοπισμό τους σε ενδεχόμενο έλεγχο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένοχος 55χρονος που παρενοχλούσε 4χρονο κοριτσάκι και έστελνε ερωτικά γράμματα σπίτι του στην Θεσσαλονίκη - «Δεν την έχω πειράξει ποτέ»
Οι γονείς της απευθύνθηκαν στις αρχές αλλά εκείνος δεν πτοήθηκε από τις συστάσεις που του έγιναν συνεχίζοντας να την παρενοχλεί
Ανήλικη 1
Ένας 21χρονος δολοφόνησε την 52χρονη μητέρα του στη Λάρισα - Προσπάθησε να εξαφανίσει το πτώμα με τον ξάδερφό του
Οι δράστες τύλιξαν την γυναίκα σε ένα πάπλωμα για να την βγάλουν από το σπίτι, όταν τους είδε κάποιος γείτονας και ειδοποίησε την Αστυνομία
Δολοφονία Λάρισα 16
Ανανεώθηκε πριν 4 ώρες