Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Λακώνια: Θρίλερ με την εξαφάνιση 26χρονης! “Φοβόμαστε για το χειρότερο”

εξαφάνιση

Κορυφώνεται η αγωνία για την Ηλιάνα Σταμαδιάνου η οποία αγνοείται από τα ξημερώματα της Πέμπτης (14.12.2017) από το χωριό της Ασωπό Λακωνίας. Η οικογένεια της 26χρονης ανησυχεί για τον άνθρωπο της μιας και έφυγε με το αυτοκίνητό της ένα λευκό Toyota Yaris με αριθμό κυκλοφορίας ΑΚΜ 3960 χωρίς να γίνει αντιληπτή από τους γονείς της και έχει εξαφανιστεί.

Από τότε το τηλέφωνο της παραμένει απενεργοποιημένο ενώ δεν έχει περάσει από τον σταθμό διοδίων Μορέα. Οι συγγενείς της ανησυχούν ιδιαίτερα καθώς η Ηλιάνα αντιμετωπίζει και προβλήματα υγείας. Μάλιστα, για την εξαφάνιση της, έχει σημάνει συναγερμός στις Αρχές καθώς εκδόθηκε και SILVER ALERT.

Η 26χρονη έχει ύψος 1.70, με κατσαρά μαύρα μαλλιά συνήθως πιασμένα προς τα πάνω. Την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε μαύρο τζιν παντελόνι και γκρενά πουλόβερ.

«Βοηθήστε να τη βρούμε»

Η αδελφή της Ειρήνη σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ», απηύθυνε ανήσυχη έκκληση στους κατοίκους της περιοχής, να βοηθήσουν για να εντοπιστεί.

«Φοβόμαστε για το χειρότερο γιατί έφυγε με το αυτοκίνητο της και έχει το τηλέφωνο της κλειστό. Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας δεν έχει ακόμη δώσει στοιχεία για το τελευταίο σήμα της, λόγω έλλειψης προσωπικού. Τίθεται όμως ζήτημα ζωής και θανάτου και παρακαλούμε θερμά να βοηθήσει για να τη βρούμε…».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις