Ελλάδα

Λαμία: Φόρτωσε «ουρανοξύστη» από παλέτες στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του και κυκλοφορούσε ατάραχος

Με ένα φρενάρισμα οι παλέτες θα είχαν προκαλέσει σοβαρότατο τροχαίο στη Λαμία

Μάρτυρες σε ένα πρωτοφανές περιστατικό βρέθηκαν πολίτες της Λαμίας το απόγευμα της Δευτέρας (13.01.2025), όπου ένας οδηγός αυτοκινήτου μπέρδεψε το ΙΧ του με φορτηγό και το φόρτωσε με… 10 ξύλινες παλέτες!

Ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε φορτώσει τις παλέτες στο πορτμπαγκάζ, οι οποίες ξεπερνούσαν ύψος πάνω από τον ουρανό του οχήματος και ήταν «ακινητοποιημένες» με ιμάντα και «έκοβε βόλτες» στον δρόμο από την Νέα Μαγνησία προς τον κόμβο «Ξηριώτισσας» με κατεύθυνση στα βόρεια της Λαμίας.

Σύμφωνα με το ilamia.gr, ο κίνδυνος να προκληθεί ατύχημα ήταν πολύ μεγάλος, αφού θα ήταν αρκετό ένα απλό φρενάρισμα για να ξεκινήσει πιθανόν μια «τρελή πτήση» για τις παλέτες.

Μάλιστα, η επικινδυνότητα ήταν ακόμη μεγαλύτερη λόγω της έντονης βροχής, από την οποία οι δρόμοι γλιστρούσαν πολύ περισσότερο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δεν έχει ταυτοποιηθεί ο νεκρός άνδρας στο Μετς, μυστήριο με τις πινακίδες του καμένου αυτοκινήτου - Τα 3 ενδεχόμενα που ερευνούν οι Αρχές
Η έκθεση του ιατροδικαστή αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου του άνδρα, ενώ στο μικροσκόπιο θα μπει το κινητό του θύματος που βρέθηκε έξω από το αυτοκίνητο
Το καμένο αυτοκίνητο με τον νεκρό άνδρα στην περιοχή του Μετς 10