Ελλάδα

Λαμία: Καρέ – καρέ η εισβολή αυτοκινήτου σε φαρμακείο – Τραυματίστηκε πελάτισσα [video]

Οι κάμερες του φαρμακείου στη Λαμία κατέγραψαν την "εισβολή" του αυτοκινήτου με οδηγό έναν 81χρονο, που προφανώς προσπαθούσε να παρκάρει.

Η άτυχη 62χρονη, που παρασύρθηκε στη Λαμία, μόλις είχε μπει στο φαρμακείο και εκείνη τη στιγμή πήγε να ακουμπήσει δίπλα στην τζαμαρία το καροτσάκι με τα ψώνια. Εκείνη την ώρα μέσα στο φαρμακείο ήταν η ιδιοκτήτρια, μια υπάλληλος και τρεις ακόμη πελάτες εκτός από τη γυναίκα που παρασύρθηκε.

Στο βίντεο που ακολουθεί υπάρχουν τρεις διαφορετικές σκηνές. Η πρώτη δείχνει την στιγμή που η γυναίκα αφήνει τα πράγματά της και το φορτηγάκι “μπουκάρει” παρασύροντάς την. Στη δεύτερη φάση δείχνει την 62χρονη να μπαίνει στο φαρμακείο και στην τρίτη φάση φαίνεται πως το φορτηγάκι ήρθε από το δρόμο και “μπούκαρε” στο φαρμακείο.

Πηγή: lamiareport.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τι έγινε με τον 23χρονο μετανάστη στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη – Δεν συνελήφθη
Ένας 23χρονος από το Αφγανιστάν προσήχθη για έλεγχο αφού παρενόχλησε τους Εύζωνες στο Σύνταγμα, αλλά δεν συνελήφθη - Το βίντεο που κυκλοφορεί φαίνεται πως δεν έχει σχέση με το πραγματικό περιστατικό
Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς 3