Ελλάδα

Λαμία: Τραγικό τέλος είχε η εξαφάνιση ηλικιωμένου στο Νέο Κρίκελο – Βρέθηκε νεκρός σε αυλάκι

Τραγικό ήταν τελικά το φινάλε της υπόθεσης εξαφάνισης ηλικιωμένου από το Νέο Κρίκελο Λαμίας, καθώς ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός σε αυλάκι αργά χθες (21.10.2023) το βράδυ.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr ο ηλικιωμένος κάτοικος της κοινότητας της Λαμίας, έφυγε από το σπίτι του για να κάνει τη συνηθισμένη απογευματινή του βόλτα.

Οι ώρες περνούσαν όμως και ο ηλικιωμένος δεν έδινε σημεία σημεία ζωής και οι δικοί του άνθρωποι άρχισαν να ανησυχούν. Έτσι ενημέρωσαν τις αρχές και ξεκίνησαν κι εκείνοι να τον αναζητούν στην περιοχή της Λαμίας.

Παρά το γεγονός ότι «χτένισαν» όλη την περιοχή δεν κατόρθωσαν αρχικά να εντοπίσουν τον ηλικιωμένο.

Τελικά λίγο πριν τις 11:00 το βράδυ ο γιος του τον εντόπισε πεσμένο μέσα σε ένα αυλάκι χωρίς τις αισθήσεις του. Το σημείο είχε πολλά και ψηλά χόρτα με αποτέλεσμα να μην φαίνεται ο άνθρωπος που ήταν πεσμένος μέσα στο αυλάκι το οποίο είχε και νερό.

Δυστυχώς όπως διαπιστώθηκε ο ηλικιωμένος ήταν νεκρός.

LAMIA EXAFANISI LAMIAREPORT

LAMIA EXAFANISI LAMIAREPORT

Έφερε τραύμα στο κεφάλι

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamiareport ο άτυχος ηλικιωμένος έφερε και τραύμα στο κεφάλι, ωστόσο κανείς δεν ξέρει εάν γλίστρησε και έπεσε μέσα στο χαντάκι ή εάν περπατώντας έπαθε κάτι παθολογικό με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει μέσα.

Στο σημείο έσπευσαν Αστυνομία, ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική, καθώς επίσης και πολλοί κάτοικοι οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν τον αδόκητο χαμό του συγχωριανού τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά σε αυτοκίνητο μέσα σε μάντρα στην Πάτρα - Άγνωστος πέταξε φωτοβολίδα και εξαφανίστηκε
Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα, ωστόσο από την φωτιά καταστράφηκε ολοσχερώς το πολυτελές όχημα, ενώ σοβαρές υλικές ζημιές υπέστη ένα ακόμα ΙΧ
Πάτρα
Συγκλονίζει ο πατέρας του 18χρονου που σκοτώθηκε μετά από πτώση από μπαλκόνι στον Πύργο - «Η απουσία του άφησε κενό που δεν γεμίζει ποτέ»
«Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το χαμόγελό του, τη δύναμή του, το πάθος του για τον αθλητισμό και τη ζωή. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το παιδί που μας έκανε περήφανους κάθε μέρα» γράφει ο πατέρας του
Πύργος: Συγκλονίζει ο πατέρας του 18χρονου που σκοτώθηκε  μετά από πτώση από μπαλκόνι – «Η απουσία του άφησε κενό που δεν γεμίζει ποτέ»
Κίνηση στους δρόμους: «Στο κόκκινο» Κηφισός, Αττική οδός, Λεωφόρος Αθηνών και Κηφισίας
Στην Κηφισίας «κόκκινα» είναι και τα δύο ρεύματα, ενώ η κίνηση συνεχίζεται ως και το κέντρο της Αθήνας σε Βασιλίσσης Αμαλίας, Βασιλέως Κωνσταντίνου, Αρδηττού, Βασιλίσσης Σοφίας, Σταδίου, Ακαδημίας αλλά και Συγγρού
κίνηση