Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Λάμψιας για “Φιλελεύθερο”: Ο εκφοβισμός της ελευθεροτυπίας πίσω από την δίωξή μας! – video

Λάμψιας για “Φιλελεύθερο”: Ο εκφοβισμός της ελευθεροτυπίας πίσω από την δίωξή μας! – video
φωτογραφία: Eurokinissi

Ο εκφοβισμός της ελεύθερης γνώμης ο στόχος πίσω από την δίωξή μας δήλωσε ο διευθυντής της εφημερίδας “Φιλελεύθερος” Παναγιώτης Λάμψιας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Στόχος και επιθυμία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι να φιμώσουν την ελεύθερη δημοσιογραφία, τόνισε ο κ. Λάμψιας, προσθέτοντας ότι δεν περίμενε κάτι άλλο από οπαδούς του Όρμπαν και του Μαδούρο.

Μένω στο ουσιαστικό, αυτή η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται τον εαυτό της ως απόλυτο άρχοντα, σημείωσε ο διευθυντής της εφημερίδας “Φιλελεύθερος”, υπογραμμίζοντας ότι βασική αρχή της Δημοκρατίας είναι ο σεβασμός στην ελευθερία του Τύπου.

Λάμψιας: Θέλουν να σιγήσει ο δημόσιος λόγος. Δεν θα τους κάνουμε την χάρη

Διαμήνυσε πως η εφημερίδα “Φιλελεύθερος” θα συνεχίσει την έρευνά της για το προσφυγικό και τα κονδύλια που έχουν σταλεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση, εκτιμώντας πως η δικαστική τους περιπέτεια δεν θα είναι και η τελευταία όσο οδεύουμε προς τις εκλογές.

Τέλος, ο Παναγιώτης Λάμψιας κλείνοντας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τα ΜΜΕ και τις ιστοσελίδες για την αλληλέγγυα στάση τους στην υπόθεση που υπενθυμίζεται ότι ξεκίνησε με τη μήνυση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που αφορούσε τα κονδύλια για το μεταναστευτικό.

Σπίτια τους αφού διανυκτέρευσαν στο Τμήμα

Οι δημοσιογράφοι και ο εκδότης της εφημερίδας “Φιλελεύθερος” πέρασαν το βράδυ του Σαββάτου (22.09.2018) στο κρατητήριο στο Α.Τ. Εξαρχείων μετά από μήνυση του Πάνου Καμμένου.

Ο εκδότης της εφημερίδας Θανάσης Μαυρίδης, ο διευθυντής Παν. Λάμψιας και η αρχισυντάκτρια του πολιτικού Κατερίνα Γαλανού οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διερευνηθεί η τυχόν διάπραξη του αδικήματος της συκοφαντικής δυσφήμισης.

Μετά από αυτό οι δημοσιογράφοι αφέθηκαν ελεύθεροι. Ο δικηγόρος Τάσος Αβραντίνης δήλωσε πως “μια δημοκρατία που οι πολίτες και τα ΜΜΕ δεν μπορούν να κάνουν κριτική στην Κυβέρνηση παύει να είναι δημοκρατία”.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις