Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Λαοθάλασσα στο προαύλιο της ΕΡΤ – Πάνω από 10.000 συγκεντρωμένοι (ΦΩΤΟ, VIDEO)

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Πάνω από 10.000 άτομα έχουν συγκεντρωθεί στο προαύλιο της ΕΡΤ ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης και τις απολύσεις τω εργαζομένων.

Ο κόσμος έχει ξεπεράσει κάθε φαντασία, καθώς όλο το προαύλιο της ΕΡΤ είναι ασφυκτικά γεμάτο από το πλήθος κόσμου που έχει συγκεντρωθεί στο σημείο.

ΦΩΤΟ NEWSIT

Στο προαύλιο της ΕΡΤ επικρατεί πανικός με τους εργαζόμενους και τους απλούς πολίτες που συμπαραστέκονται στους υπαλλήλους της ΕΡΤ να τραγουδούν αγωνιστικά τραγούδια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο κόσμος όμως έχει συγκεντρωθεί και έξω από το προαύλιο και πλέον και τα δύο ρεύματα της Μεσογείων είναι κλειστά!

Το συγκεντρωμένο πλήθος φτάνει τουλάχιστον μέχρι την πλατεία της Αγίας Παρασκευής και όσο περνάει η ώρα αντί να μειώνεται ο κόσμος, συνεχώς αυξάνεται!

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου με δηλώσεις του ανακοίνωσε πως η ΕΡΤ θα σταματήσει να εκπέμπει και στη θέση της θα δημιουργηθεί από Σεπτέμβριο ένα νέο κανάλι με πολύ λιγότερο προσωπικό το οποίο θα προσληφθεί με κριτήρια ΑΣΕΠ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ ΤΗΣ ΕΡΤ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τέλος εποχής! Κλείνει η ΕΡΤ από απόψε τα μεσάνυχτα – 2.656 εργαζόμενοι απολύονται άμεσα

ΕΡΤ: η στρατιωτική διάσταση του κλεισίματος

Η Ν.Δ. κλείνει νομικά απόψε την ΕΡΤ – ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ απειλούν με αποχώρηση από τη κυβέρνηση – Στα κάγκελα οι εργαζόμενοι

Παγκόσμιο trend στο twitter η ΕΡΤ!

Κατάληψη διαρκείας στην ΕΡΤ για να εκπέμπει κανονικά! – Στη δημοσιότητα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία μπαίνει λουκέτο σε ΔΕΚΟ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε