Ελλάδα

Λάρισα: 11 φορτηγά με είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς – Το «tweet» του Πατούλη

Έντεκα φορτηγά με είδη πρώτης ανάγκης από την Περιφέρεια Αττικής, έφτασαν στις σεισμόπληκτες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας. Πρόκειται για είδη που είναι άμεσα απαραίτητα για τους κατοίκους των περιοχών και αφορούν μεγάλη ποσότητα εμφιαλωμένων νερών και κουβερτών.

Τα 11 φορτηγά με είδη πρώτης ανάγκης κατέφθασαν νωρίτερα το μεσημέρι της Κυριακής (07.03.2021) στα χωριά της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας που έχουν πληγεί από τον σεισμό, από την Περιφέρεια Αττικής.

Νωρίτερα, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, με ανάρτηση του στο twitter έγραψε:

«Ταξιδεύουμε για Λάρισα!

Πάμε να παραδώσουμε 11 φορτηγά με είδη πρώτης ανάγκης στους σεισμοπαθείς.

Βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή, αλληλέγγυοι στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. #Περιφέρεια_Αττικής @kostasagorastos»

Δείτε την ανάρτηση του Περιφερειάρχη Αττικής:

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έκκληση της αδελφής της 24χρονης από τη Βέροια για πληροφορίες από όποιον γνωρίζει κάτι για τον βαρύ τραυματισμό της
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε δεν έχουν αποσαφηνιστεί ακόμα, καθώς - λόγω της κατάστασης της υγείας της - δεν είναι σε θέση να μιλήσει
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικό της ΕΛΑΣ