Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Λάρισα: «Δεν πέσαμε από τα σύννεφα» λέει η μητέρα για την ασέλγεια της κόρης της από τον πρώην σύζυγό της

Λάρισα: «Δεν πέσαμε από τα σύννεφα» λέει η μητέρα για την ασέλγεια της κόρης της από τον πρώην σύζυγό της

Σοκαρισμένη εξακολουθεί να είναι η μητέρα του μικρού κοριτσιού από τη Λάρισα έπειτα από την καταγγελία για ασέλγεια στην 3,5 ετών κορούλα της από τον πρώην σύζυγό της, γιατρό, και πατέρα του παιδιού.

Όπως έγινε γνωστό, ο 47χρονος πατέρας του παιδιού, γνωστός γιατρός της Λάρισας, προφυλακίστηκε για την υπόθεση, ενώ το παιδί εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο. Οι Αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα από το βιολογικό υλικό που συνέλλεξαν από το αυτοκίνητο του κατηγορουμένου, αλλά και τα αποτελέσματα από την παιδιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν το πρωί της Τρίτης (27.2.2024) όταν ένας περαστικός παρατήρησε περίεργες κινήσεις μέσα σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο σε δρόμο της Λάρισας. Ο περαστικός έκανε επίσημη καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού λέγοντας ότι μέσα στο αυτοκίνητο ένας άνδρας, πιθανόν ο πατέρας του, ασελγούσε σε ένα μικρό κορίτσι.

Ο γιατρός συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα, ενώ και η μητέρα κατέθεσε έγκληση εις βάρος του λέγοντας πως ο πρώην σύζυγός της άργησε για ώρες να επιστρέψει το παιδί στο σπίτι του.

Η μητέρα μίλησε στο newsit.gr αποκαλύπτοντας πως δεν έπεσε από τα σύννεφα, καθώς η μικρούλα είχε περίεργη συμπεριφορά τον τελευταίο καιρό: «Το παιδί δεν μπορεί να τα φαντάστηκε όλα αυτά, να τα έβγαλε από το μυαλό του. Δεν πέσαμε από τα σύννεφα, είχε περίεργη συμπεριφορά».

«Θέλω να προστατεύσω το παιδί μου και θα προβώ σε κάθε νόμιμη διαδικασία για να το κάνω αυτό. Το παιδί τώρα βρίσκεται μαζί μου και είναι ασφαλές. Τον λόγο έχει τώρα η δικαιοσύνη. Αυτός προφυλακίστηκε και καλώς βρίσκεται εκεί που βρίσκεται» κατέληξε η μητέρα.

Ο δικηγόρος της μητέρας σημείωσε πως η οικογένεια δεν θα προβεί σε δηλώσεις και ζήτησε από τους δημοσιογράφους να σεβαστούν το παιδί, ενώ επεσήμανε πως τα όσα ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος είναι «έκτρωμα και εντελώς αναληθή». 

Μάλιστα, απάντησε και στους ισχυρισμούς της πλευράς του γιατρού, ότι όλα τα έχει υποκινήσει η μητέρα και πως οι κατηγορίες περί ασέλγειας είναι ψευδείς. Ο δικηγόρος της πρώην συζύγου του σημείωσε πως ο γιατρός είναι κατηγορούμενος και μπορεί να ισχυριστεί οτιδήποτε νομίζει πως μπορεί να τον βοηθήσει στην οποιαδήποτε εξέλιξη της υπόθεσης. Σημείωσε, δε, με έμφαση πως τα στοιχεία που δίνει είναι αναληθή και το θέμα βρίσκεται πλέον στα χέρια των Αρχών.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις