Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Λάρισα: Δίχως αποτέλεσμα οι έρευνες για τον εντοπισμό του μονοκινητήριου αεροσκάφους

Λάρισα: Δίχως αποτέλεσμα οι έρευνες για τον εντοπισμό του μονοκινητήριου αεροσκάφους

Aκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός 62χρονου και του μονοκινητήριου αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια της επιστροφής του από την Θήβα στην Δράμα.

Οι έρευνες επικεντρώνονται μεταξύ άλλων και στην ευρύτερη περιοχή του Μαυροβουνίου του νομού Λάρισας. Στις έρευνες επιχειρεί παράλληλα και το Λιμενικό, το οποίο αναζητεί το αεροσκάφος στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ των παραλίων Μαγνησίας και Λάρισας.

Σημειώνεται, πως τις πρωινές ώρες επιχειρούσε και ένα drone από την ομάδα “Ίκαρος” της 8ης ΕΜΑΚ στην ευρύτερη περιοχή στη λίμνη Κάρλα, ενώ έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και με ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού.

Φίλος του αγνοούμενου πολίτου μίλησε στην εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου. «Με πήρε τηλέφωνο στις 11 για να μάθει τον καιρό. Μου είπε… “Είμαι στη Θήβα και θα πετάξω για Δράμα”. Μου είπε ότι ήρθε να τρέξει στο Μαραθώνιο. Εγώ δεν ήμουν στη Δράμα, αλλά στην Κατερίνη. Και του λέω… ”Ο καιρός στην Κατερίνη δεν είναι καλός”. Κατά τη μία και μισή λεω ”Κάτσε να πάρω τηλέφωνο να δω τι κάνει….” Τον πήρα και δεν απάντησε. Επειδή δεν έχω στοιχεία των ανθρώπων της οικογένειάς του αμέσως πήρα τηλέφωνο στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του στον Δοξάτο. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ αν δεν ειδοποιούσα κάποιον για το ότι δεν προσγειώθηκε».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις