Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Λασίθι: Προφυλακιστέος ο 45χρονος για τη δολοφονία του 65χρονου Γερμανού

Λασίθι: Προφυλακιστέος ο 45χρονος για τη δολοφονία του 65χρονου Γερμανού

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 45χρονου Γερμανού στα Φέρμα Λασιθίου.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, μετά από μία εξαντλητική διαδικασία ωρών, ανακρίτρια και εισαγγελέας Λασιθίου έκριναν τον 45χρονο προφυλακιστέο.

Ο 45χρονος φέρεται να επέμεινε στην αθωότητα του, αρνούμενος ότι είναι ο άνδρας που καταγράφεται στην κάμερα ασφαλείας το μοιραίο βράδυ.

Το βίντεο αυτό έφερε στο φως της δημοσιότητας το Live News. Μέχρι να γίνει η ανάλυση του συγκεκριμένου βίντεο από το σπίτι του Γερμανού, όλοι θεωρούσαν ότι ο άτυχος άνδρας πέθανε νικημένος από τον καρκίνο. Μετά την αποκάλυψη αυτών των εικόνων, διατάχθηκε η εκταφή του.

Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ένας άνδρας να μπαίνει σε αυτό, τη βραδιά που όπως όλα δείχνουν, ήρθε και ο θάνατός του θύματος.

Το γεγονός ότι έπασχε από καρκίνο, έκανε τις αρχές να θεωρήσουν αρχικά ότι ο Γερμανός πέθανε από αυτό. Όταν όμως ενημερώθηκαν για αυτές τις εικόνες δύο ημέρες μετά την κηδεία του, διατάχθηκε εκταφή του άτυχου Γερμανού η οποία όντως, αποκάλυψε εγκληματική ενέργεια.

Υπενθυμίζεται ότι ο μέχρι και χθες, παραμονή της απολογίας του, ο 45χρονος ούτε καν αποδεχόταν ότι ήταν ο άνθρωπος που το βραδάκι της 6ης Απριλίου χτύπησε την πόρτα του 65χρονου Γερμανού, φορώντας γάντια, μάσκα και κουκούλα του μπουφάν στο κεφάλι.

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις