Ελλάδα

Λαύριο: «Είναι ήρωας, μπήκε μπροστά για να τη σώσει» – Συγκλονίζει η μητέρα του 33χρονου που τον μαχαίρωσε ο πρώην της φίλης του

«Δεν είναι καλά το παιδί το παιδί, είναι στην εντατική», λέει η μητέρα του 33χρονου
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο 33χρονος που με αυτοθυσία προσπάθησε να προστατέψει τη σύντροφό του στην αιματηρή επίθεση με μαχαίρι στο Λαύριο. Ο πρώην της 32χρονης φίλης του, υπήκοος Ρουμανίας, μαχαίρωσε και τους δύο μέσα στο σπίτι τους, όπου βρίσκονταν τα δύο μικρά παιδιά της.

Η μητέρα του 33χρονου, ο οποίος μπήκε μπροστά για να προστατεύσει τη 32χρονη σύντροφό του από την επίθεση με μαχαίρι του πρώην της στο Λαύριο, περιγράφει τις δύσκολες ώρες που περνά η οικογένειά της.

Μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή «Εξελίξεις Τώρα» με την Αναστασία Γιάμαλη, με συγκίνηση περιέγραψε την κατάσταση του γιου της, ο οποίος παραμένει στην εντατική μετά τα σοβαρά τραύματα που υπέστη.

«Δεν είναι καλά το παιδί, δεν είναι καλά. Είναι στην εντατική. Το πάνε τώρα, δεν είναι καλά. Ήταν σε πολύ δύσκολο χειρουργείο. Τον άνθρωπο δεν τον ξέρω. Με την Κ… το ξέρω πως το παιδί μου είχε σχέση. Το παιδί μου είναι μικροβιολόγος, έχει κάνει master στην Ολλανδία τόσα χρόνια.

Ένα χρόνο έχει που έχει έρθει στην Ελλάδα. Μόλις γνώρισε την κοπέλα αυτή και μάλλον έγινε ήρωας και βγήκε μπροστά. Τι να πω; Είναι ήρωας, πολύ καλό παιδί. Δεν μπορείς να φανταστείς τι είναι αυτό το παιδί. Η Κ… μιλάει, ο γιος μου δεν είναι καλά. Είναι δύσκολη κατάσταση», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα της 2ας Οκτωβρίου, όταν ο δράστης φέρεται να κατάφερε να φτάσει στο σπίτι της πρώην συντρόφου του, χρησιμοποιώντας μία σκάλα που εντόπισε στην αυλή γειτονικού σπιτιού.

Στη συνέχεια, φέρεται να έσπασε την πόρτα με βαριοπούλα και να εισέβαλε στο εσωτερικό, κρατώντας μαχαίρι.

Ο 33χρονος προσπάθησε να προστατεύσει την 32χρονη, με αποτέλεσμα να δεχθεί πολλαπλά χτυπήματα.

Η γυναίκα κατάφερε να απομακρυνθεί από το σπίτι, όμως ο δράστης φέρεται να την καταδίωξε και να την τραυμάτισε ξανά. Την ίδια στιγμή, μέσα στην κατοικία βρίσκονταν και τα δύο μικρά παιδιά, ηλικίας δύο και ενός ετών.

Η 32χρονη νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο εκτός κινδύνου.

Πλέον, ο 32χρονος Ρουμάνος είναι αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες, καθώς σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ένα κακούργημα και τέσσερα πλημμελήματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Με λαμπρότητα η λιτάνευση του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι – Εκατοντάδες πιστοί και πολιτική ηγεσία συνόδευσαν την πομπή
Την περιφορά συνόδευαν παιανίζοντας οι φιλαρμονικές μπάντες του Δήμου Αθηναίων και της Ελληνικής Αστυνομίας, προσδίδοντας πανηγυρικό τόνο στη διαδρομή
Λιτανεία της εικόνας του Αγίου Διονυσίου στην Αθήνα
Στο έλεος της κακοκαιρίας η Κρήτη: Τεράστιος βράχος έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο στην Ιεράπετρα - Μπαράζ 112 και εικόνες καταστροφής
Σε Red Code παραμένει το νησί – Σπίτια και επιχειρήσεις πλημμύρισαν, δρόμοι γέμισαν λάσπες και φερτά υλικά, ενώ οι Αρχές προειδοποιούν για νέα έντονα φαινόμενα
Κακοκαιρία στην Κρήτη