Ελλάδα

Λαύριο: Ζημιές σε σκάφη μετά από θραύση κάβων κρουαζιερόπλοιου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Zημιές σε τέσσερα σκάφη προκάλεσε το απόγευμα της Παρασκευής (8/10) η θραύση των κάβων ενός κρουαζιερόπλοιου στο λιμάνι του Λαυρίου. Το κρουαζιερόπλοιο ”THE ZENITH” σημαίας Παναμά, προσέδεσε με ασφάλεια στο λιμάνι με την συνδρομή ρυμουλκού πλοίου.

Από το συμβάν δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου που διενεργεί προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους σε όλα τα ανωτέρω σκάφη, μέχρι προσκομίσεως βεβαιωτικού αξιοπλοΐας αναγνωρισμένων οργανισμών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Λέσβος: Ανοίγει η πλατφόρμα για αποζημιώσεις 7,4 εκατομμυρίων ευρώ σε κτηνοτρόφους λόγω του αφθώδους πυρετού
Έχει ιχνηλατηθεί πάνω από το 80% των εκτροφών της Λέσβου, ενώ, σύμφωνα με τις υπηρεσίες, απομένουν περίπου 300 εκτροφές - Νομοθετήθηκε ειδική αποζημίωση για το γάλα που δεν μπόρεσε να διατεθεί
Κοπάδια πρόβατα