Ελλάδα

Λαύριο: Ζημιές σε σκάφη μετά από θραύση κάβων κρουαζιερόπλοιου

Zημιές σε τέσσερα σκάφη προκάλεσε το απόγευμα της Παρασκευής (8/10) η θραύση των κάβων ενός κρουαζιερόπλοιου στο λιμάνι του Λαυρίου. Το κρουαζιερόπλοιο ”THE ZENITH” σημαίας Παναμά, προσέδεσε με ασφάλεια στο λιμάνι με την συνδρομή ρυμουλκού πλοίου.

Από το συμβάν δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου που διενεργεί προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους σε όλα τα ανωτέρω σκάφη, μέχρι προσκομίσεως βεβαιωτικού αξιοπλοΐας αναγνωρισμένων οργανισμών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός αύριο: Βροχές, καταιγίδες, χιόνια και ισχυροί άνεμοι έως 7 μποφόρ – Σταθερά χαμηλή η θερμοκρασία
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 06 με 09 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 13 με 15, στα δυτικά τοπικά τους 16 και στη νησιωτική χώρα τους 16 με 17 και στα Δωδεκάνησα τοπικά τους 18 βαθμούς Κελσίου
καιρός