Ελλάδα

Λένα Σαμαρά: Το στεφάνι που έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην κηδεία της – «Τα λόγια φτωχά»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με πόνο ψυχής ο Αντώνης Σαμαράς και τα μέλη της οικογένειάς του λένε το «τελευταίο αντίο» στη Λένα Σαμαρά, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 34 ετών. Συγχρόνως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποχαιρετά την κόρη του πρώην πρωθυπουργού στην κηδεία της, με ένα λιτό μήνυμα.

Λίγο πριν ξεκινήσει η κηδεία της Λένας Σαμαρά το μεσημέρι της Δευτέρας (11.08.2025), πλήθος κόσμου από την πολιτική σκήνη της χώρας βρέθηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για την τελετή, ενώ αρκετοί έστειλαν και στεφάνια. Ξεχωρίζει αυτό του πρωθυπουργικού ζεύγους, Κυριάκου Μητσοτάκη και Μαρέβας Γκραμπόφσκι. 

«Τα λόγια φτωχά, Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη», έγραφε το στεφάνι. 

Το στεφάνι που έστειλε ο πρωθυπουργός
Το στεφάνι έγραφε επάνω ένα λιτό μήνυμα / NDP PHOTO

Σημειώνεται ότι η οικογένεια της Λένας Σαμαρά είχε ζητήσει αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα σε συγκεκριμένους λογαριασμούς για κοινωφελείς σκοπούς. «Αυτό θα ήθελε η Λένα μας», είχε γράψει σε σχετική ανάρτηση στο Facebook ο Αντώνης Σαμαράς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τι ισχύει με τις ταυτότητες παλαιού τύπου και μέχρι πότε πρέπει να τις αλλάξετε
Η υποχρεωτική μετάβαση στις νέες ψηφιακές ταυτότητες φέρνει σαφείς προθεσμίες και πρακτικές αλλαγές για εκατομμύρια πολίτες, με στόχο την ενίσχυση της ασφάλειας και τη συμμόρφωση με τα ευρωπαϊκά πρότυπα
Τι ισχύει με τις ταυτότητες παλαιού τύπου και μέχρι πότε πρέπει να τις αλλάξετε 9