Ελλάδα

Λεωφορειολωρίδες: Σε λειτουργία ξανά οι κάμερες! Τσουχτερά πρόστιμα!

Οι κάμερες στις λεωφορειολωρίδες επιστρέφουν και μαζί τους τα πρόστιμα που είναι τσουχτερά. Ο ΟΑΣΑ αποφάσισε μετά το μπάχαλο που επικρατεί και με τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ να δίνουν αγώνα καθημερινά για να είναι τα δρομολόγια στην ώρα τους να θέσει σε λειτουργία τις φωτογραφικές κάμερες.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι λεωφορειολωρίδες στην Αττική εκτείνονται σε 52,3 χιλιόμετρα και οι παραβάσεις από τους οδηγούς είναι άπειρες καθημερινά.

Ο ΟΑΣΑ προχώρησε σε σύμβαση τον Απρίλιο με εταιρεία για τον έλεγχο και την συντήρηση των συστημάτων καταγραφής παραβάσεων. Η εταιρεία θα παραδίδει στον ΟΑΣΑ αναλυτική έκθεση με φωτογραφίες της αυτοψίας από κάθε σημείο.

Ώρες λειτουργίας των λεωφορειολωρίδων

Οι ώρες λειτουργίας των λεωφορειολωρίδων είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή από 06:00 έως 21:00 και το Σάββατο από 06:00 έως 16:00. Η ρύθμιση για τις λεωφορειολωρίδες αντίθετης ροής ισχύει για όλο το 24ωρο.

Το πρόστιμο

Το ύψος του προστίμου εισόδου σε λεωφορειολωρίδα είναι 200 ευρώ. Σε περίπτωση στάθμευσης σε λεωφορειολωρίδα επιπλέον του προστίμου εισόδου, αφαιρούνται οι πινακίδες και απομακρύνονται τα οχήματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά στην Βοιωτία: Δεκάδες νεκρά ζώα και σοβαρές καταστροφές σε κτηνοτροφική μονάδα και αγροτικές εκτάσεις
Η πυρκαγιά έκαψε περίπου 4 χιλιόμετρα έκτασης, ενώ 60 μοσχάρια και πρόβατα σε κτηνοτροφική μονάδα έχασαν τη ζωή τους στις φλόγες και άλλα έχουν διασκορπιστεί τρομαγμένα στη γύρω περιοχή
Φωτιά στη Βοιωτία
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Τα ευρήματα στο μπάνιο του μοιραίου σπιτιού και οι κρίσιμες καταθέσεις – «Ο 65χρονος αγαπούσε τον γιο του»
Νέα στοιχεία εντόπισαν οι αρχές μέσα στο σπίτι του φονικού, την ώρα που ο Ιταλός κατηγορούμενος επιμένει ότι δεν σκότωσε την σύντροφό του και τον γιο της
Δολοφονία στο Αίγιο