Ελλάδα

Λεωφόρος Κηφισού: Η κίνηση αυτή την ώρα μετά το τροχαίο

“Αδιάβατη” εξακολουθεί να είναι η λεωφόρος Κηφισού μετά το αιματηρό τροχαίο τα ξημερώματα στο ρεύμα καθόδου προς Πειραιά. Η κίνηση είναι πολύ αυξημένη.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η κίνηση έχει “φρακάρει” στη λεωφόρο Κηφισού μετά το τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα. Το μποτιλιάρισμα ξεκινάει χιλιόμετρα πριν το σημείο της σύγκρουσης της νταλίκας με τα δύο ΙΧ αυτοκίνητα.
Το μποτιλιάρισμα ξεκινάει στο ρεύμα καθόδου από τη μεταμόρφωση. Οι οδηγοί κόβουν ταχύτητα από το ύψος της οδού Ιφιγένειας ενώ η κατάσταση δυσκολεύει ακόμη περισσότερο από τη Νέα Φιλαδέλφεια και κάτω.
Στης τρεις γέφυρες επικρατεί το αδιαχώρητο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ “ανάσα” παίρνουν οι οδηγοί μόνο αφού διέλθουν από το σημείο όπου έγινε το τροχαίο, λίγο πριν τη διασταύρωση με της Πέτρου Ράλλη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καλαμαριά: 26χρονη καταγγέλλει ότι την κλείδωσαν μέσα σε φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ – Δεν μπορούσαν να την απεγκλωβίσουν Πυροσβεστική και Αστυνομία
Η νεαρή γυναίκα είχε πάει για να παραλάβει φάρμακα για φίλη της, τα οποία παρά την ταλαιπωρία, δεν παρέλαβε - Παρέμεινε εγκλωβισμένη για περίπου μιάμιση ώρα
ΕΟΠΥΥ
Ενδείξεις για κατασκευαστικές αστοχίες στο αιολικό πάρκο από το οποίο ξεκίνησε η μεγάλη φωτιά της Αττικοβοιωτίας
Η πυρκαγιά που ξεκίνησε από την περιοχή του Αγίου Βασιλείου Βοιωτίας αποτελεί τη μεγαλύτερη έως σήμερα για το φετινό καλοκαίρι, έχοντας επηρεάσει έκταση μεγαλύτερη των 110.000 στρεμμάτων
Φωτιά στην Αττικοβοιωτία
12