Σάββατο, 4 Μαΐ
19oC Αθήνα

Λεπτοκαρυά: Πάσχα με εναλλακτικές διακοπές που μυρίζουν… καλοκαίρι

Λεπτοκαρυά: Πάσχα με εναλλακτικές διακοπές που μυρίζουν… καλοκαίρι

Αποσκευές για Λεπτοκαρυά το Πάσχα, γιατί οι ανοιξιάτικες διακοπές είναι κάτι που όλοι περιμένουν πώς και πώς έχοντας τον ίδιο στόχο: Να ξεκουραστούν, να περάσουν καλά, να καθαρίσουν το μυαλό τους από τη ρουτίνα ή την πίεση της καθημερινότητας.

Και υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το πετύχει κανείς αυτός, με την Ελλάδα να βοηθάει ως χώρα ώστε να καλύψει τις ανάγκες όλων, αφού υπάρχουν προορισμοί για κάθε γούστο.

Αν, για παράδειγμα, κάποιος θέλει να χαλαρώσει, να ηρεμήσει και να περάσει γαλήνια τις διακοπές του, έχοντας παράλληλα πράγματα να κάνει, τότε η Λεπτοκαρυά Πιερίας μάλλον είναι αυτό που χρειάζεται…

Είναι ένας προορισμός που διαχρονικά στηρίζουν οι κάτοικοι της Θεσσαλίας ή και της Θεσσαλονίκης, αφού δεν απέχει πολύ, ενώ παραδοσιακά υποδέχεται άνοιξη και καλοκαίρι πάρα πολλούς τουρίστες κυρίως από τα Βαλκάνια αλλά και από άλλες χώρες της Ευρώπης, όπως για παράδειγμα η Γερμανία.

Τουρίστες που μπορούν να απολαύσουν τις καθαρές παραλίες της Λεπτοκαρυάς, οι οποίες έχουν βραβευθεί αρκετές φορές με τη Γαλάζια Σημαία.

Εκτός από τις παραλίες όμως, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν κι άλλα πράγματα σε αυτή τη χαλαρή κωμόπολη που αναπτύσσεται συνεχώς αφού ο τουρισμός είναι η βασική ενασχόληση των μόνιμων κατοίκων.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών σου μπορείς να κάνεις και εναλλακτικές διακοπές αυτό το Πάσχα, αφού η περιοχή σου προσφέρει διαφορετικές επιλογές.

Μπορείς, για παράδειγμα, να κάνεις πεζοπορία στους πρόποδες του Όλυμπου, στη σκιά του οποίου είναι η Λεπτοκαρυά, ή μπορείς να πας στο Riding Club για ιππασία.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις