Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Λιόσια: Ληστής σημάδεψε μωρό σε μίνι μάρκετ για να πάρει τα χρήματα από το ταμείο

Λιόσια: Ληστής σημάδεψε μωρό σε μίνι μάρκετ για να πάρει τα χρήματα από το ταμείο

Σοκ προκαλεί ο δράστης μιας τρομακτικής ληστείας που συνέβη σε μίνι μάρκετ στα Λιόσια, όταν δεν δίστασε να σημαδέψει με το όπλο του μια γυναίκα και το νεογέννητο μωρό της ώστε να καταφέρει να πάρει τα χρήματα που ήθελε από το ταμείο.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, ο δράστης πλησιάζει το ταμείο του μίνι μάρκετ στα Λιόσια με το όπλο στο χέρι, για να καταφέρει να πετύχει τη ληστεία του.

Φοράει μάσκα, καπέλο, γυαλιά ηλίου και μπουκάρει στο μαγαζί, απαιτώντας από τη γυναίκα στο ταμείο να του δώσει τα χρήματα από την ταμειακή μηχανή. Δίπλα από εκεί, είδε το μωρό της και το σημάδεψε με το όπλο ενώ το κρατούσε ο πατέρας του, προκειμένου να πανικοβάλει περισσότερο την υπάλληλο και να του δώσει τα χρήματα.

«Ποιος άνθρωπος, με τι ψυχή σημαδεύει ένα βρέφος; Τι του έκανε για να το σημαδεύει με τέτοιο μίσος; Για 200 ευρώ;», δηλώνει η μητέρα στον Alpha ενώ βρίσκεται σε σοκ. «Τεράστιο σοκ. Μόνο η σκέψη ότι η οικογένειά σου απειλείται. Η κόρη μου, 4,5 ετών, το βίωσε όλο αυτό και ακόμη και σήμερα μιλάει γι’ αυτό», είπε η υπάλληλος.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ., ο δράστης είχε και συνεργό ενώ θεωρεί πως πρόκειται για τα ίδια άτομα που έκαναν ληστεία σε άλλο μίνι μάρκετ στην περιοχή.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις