Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ληστεία σε οικογένεια στο Παλαιό Φάληρο: Συγκλονιστική μαρτυρία από τον 55χρονο επιχειρηματία

Ληστεία σε οικογένεια στο Παλαιό Φάληρο: Συγκλονιστική μαρτυρία από τον 55χρονο επιχειρηματία

Στιγμές τρόμου έζησε μια οικογένεια μέσα στο σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο, όταν αδίστακτοι ληστές μπήκαν στο σπίτι τους, τους έδεσαν και τους φίμωσαν. Στη συνέχεια, έψαξαν όλο το σπίτι και έφυγαν με κοσμήματα και χρήματα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr όλα έγιναν στις 12.30 το βράδυ της Τρίτης, όταν ο πατέρας της οικογένειας την ώρα που έβγαινε από το ασανσέρ για να μπει στο σπίτι του αντίκρισε τρεις κουκουλοφόρους ληστές να τον περιμένουν έξω από την πόρτα του σπιτιού του, όπου και τον ανάγκασαν υπό την απειλή όπλου να ξεκλειδώσει και να μπει μέσα. Μέσα στο διαμέρισμα βρισκόταν η γυναίκα του και τα δύο του παιδιά. 

Τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε στα χέρια των ληστών τόσο ο ίδιος όσο και υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στους αστυνομικούς

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο 55χρονος επιχειρηματίας και πατέρας δύο παιδιών, ηλικίας 21 και 17 ετών, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι οι ληστές φορούσαν κουκούλες και το μόνο που έβλεπαν ήταν τα μάτια τους. Μιλούσαν σπαστά ελληνικά και τους έδεσαν όλους πισθάγκωνα, εκτός από τον 17χρονο γιο του, ο οποίος με ένα ψαλίδι, σιγά σιγά, κατάφερε να λυθεί και έτσι ειδοποιήσαν την αστυνομία. 

Οι ληστές, σύμφωνα με τον ίδιο, έμειναν μέσα στο διαμέρισμα περίπου 45 λεπτά.

Οι Αρχές θεωρούν οι ληστές ήξεραν τι ώρα γύριζε ο 55χρονος από τη δουλειά του και ψάχνουν για τυχόν DNA και δακτυλικά αποτυπώματα, καθώς και για εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας. 

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις