Ελλάδα

Ληστεία σε τράπεζα στη Μητροπόλεως: Οι δράστες είχαν «ξαφρίσει» κι άλλη τράπεζα πριν συλληφθούν

Κι άλλη ληστεία φαίνεται πως διέπραξαν ο 33χρονος και ο 41χρονος που συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για την ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Μητροπόλεως.

Ειδικότερα, από την συνεχιζόμενη έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξιχνιάστηκε ακόμη μία ληστεία με φερόμενους ως δράστες τους δύο συλληφθέντες, στις 10 Αυγούστου 2021, σε τράπεζα στα Πετράλωνα. Τότε, με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν 5.520 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες για τη διακρίβωση την εγκληματική δράση τους και για το αν διέπραξαν και άλλα αδικήματα.

Υπενθυμίζεται πως οι ληστές είχαν συλληφθεί στις 14 Αυγούστου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κατερίνη: Χειροπέδες σε εφοριακό για υπόθεση χρηματισμού – Ζήτησε «φακελάκι» για να ακυρώσει έλεγχο
Στα χέρια της Αστυνομίας εφοριακός που κατηγορείται ότι ζήτησε και παρέλαβε προσημειωμένο χρηματικό ποσό 1.000 ευρώ από επαγγελματία για να ματαιώσει φορολογικό έλεγχο
Περιπολικό 1
Η Μαρία Καρυστιανού αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για συμμετοχή σε νέο κόμμα: «Ανήκω στο 25% που θέλει κάτι άφθαρτο»
Η Μαρία Καρυστιανού είπε ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω... «Εγώ έχω υποσχεθεί ότι ο αγώνας μου θα πάει μέχρι τέλους. Αυτό ορκίστηκα στο μνήμα της κόρης μου»
Η Μαρία Καρυστιανού
199