Ελλάδα

Ληστεία σε υποκατάστημα ΕΛΤΑ στο Παλαιό Φάληρο

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε σήμερα Δευτέρα (31.1.2022) σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Παλαιό Φάληρο, με έναν δράστη, ο οποίος άρπαξε χρηματικό ποσό και διέφυγε με μηχανάκι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης εισέβαλε στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ και υπό την απειλή καλάσνικοφ ή καραμπίνας, απείλησε τους υπαλλήλους και διέπραξε τη ληστεία αρπάζοντας χρηματικό ποσό.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να βρεθεί και να συλληφθεί ο δράστης, ο οποίος διέφυγε με ένα μηχανάκι χρώματος άσπρου και μπλε.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει η 16χρονη που έπεσε θύμα βιασμού από 38χρονο στην Πάτρα - «Μαμά με πείραξε»
«Μην ανησυχείς εγώ θα είμαι ο μπαμπάς σου, εγώ σ’ αγαπάω, θα λες εμένα μπαμπά», της έλεγε ο 38χρονος που προφυλακίστηκε για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της - Νέα καταγγελία εις βάρος του για βιασμό 8χρονης
Μια κοπέλα κλαίει 2