Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Ληστεία στην Κηφισιά: Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση ο Αλέξανδρος Σταματιάδης – Νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Κηφισιά επιχειρηματίας

Πολύ κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του Αλέξανδρου Σταματιάδη, ο οποίος νοσηλεύεται από τα ξημερώματα της Μ. Δευτέρας στο “Γ. Γεννηματάς”, όταν τον πυροβόλησαν δύο αδίστακτοι ληστές.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας: “Ο ασθενής Σ.Α βρίσκεται στη ΜΕΘ του ΓΝΑ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», σε  σταθερή κατάσταση και χωρίς να παρουσιάζει επιδείνωση. Ευρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη αναπνοής και καταστολή. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει πολύ κρίσιμη”.

Ο άτυχος επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο γενικό κρατικό νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» λίγο μετά τις 05:30 τα ξημερώματα της Μ. Δευτέρας σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση και αφού είχε χάσει πολύ αίμα. Άμεσα μπήκε στο χειρουργείο. Κάποια στιγμή, οι γιατροί αποφάσισαν να τον βγάλουν από το χειρουργείο για να του κάνουν αξονική. Από την εξέταση εντοπίστηκαν θραύσματα στο σώμα του, αλλά και αιμορραγία στο νεφρό. Έτσι αποφασίστηκε να ξαναμπεί στο χειρουργείο.

Σύμφωνα με την χθεσινή ενημέρωση από τον διοικητή του «Γ. Γεννηματάς», Βασίλη Κεκερή, ο ασθενής υποβλήθηκε σε δεξιά νεφρεκτομή. Αντιμετωπίστηκε μεγάλη αιμορραγία στο ήπαρ και αυτή τη στιγμή η προτεραιότητα είναι να σταθεροποιηθεί αιμοδυναμικά.

Το χρονικό του τρόμου

Οι ληστές κατάφεραν να μπουν στο σπίτι της οδού Κηφισού στην κάτω Κηφισιά τα ξημερώματα παραβιάζοντας, πιθανότατα, την πόρτα. Οι δράστες χωρίς να γίνουν αντιληπτοί έφτασαν μέχρι την κρεβατοκάμαρα του ζεύγους. Ο 52χρονος τους αντιλήφθηκε και προσπάθησε να αντιδράσει.

Ήρθε στα χέρια με τον έναν από τους δύο ληστές ο οποίος τον χτύπησε στο κεφάλι με σιδερένιο αντικείμενο, ίσως κάποιον λοστό. Την ώρα της συμπλοκής ο συνεργός σήκωσε το δικό του όπλο και πυροβόλησε δύο φορές τον άτυχο επιχειρηματία στην πλάτη. Μετά από αυτό οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία.

Οι περίοικοι μιλούν για έναν φιλήσυχο άνθρωπο, καλό οικογενειάρχη και γείτονα και εύχονται όλα να πάνε καλά.

Πετυχημένος επιχειρηματίας στον χώρο του

Μια εταιρεία με ιστορία στον χώρο των κατασκευών και της ενέργειας είναι αυτή του επιχειρηματία που δέχθηκε επίθεση από αδίστακτους ληστές μέσα στο σπίτι του στη Νέα Κηφισιά.

Η εταιρεία, εισάγει και εμπορεύεται σήμερα περισσότερα από 17.000 διαφορετικά είδη σύγχρονου οικοδομικού εξοπλισμού, προϊόντα 41 εταιριών και εργοστασίων παγκοσμίου φήμης, τα οποία και αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει και στην ιστοσελίδα της μεταξύ των πελατών της είναι το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, το διεθνές αεροδρόμιο της Βιέννης, το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, μεγάλες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, πασίγνωστες ασφαλιστικές εταιρείες, μεγάλες βιομηχανίες, η Αττικό Μετρό, γνωστά εστιατόρια, το Μέγαρο Μουσικής της Αθήνας, το Μέγαρο Μουσικής της Θεσσαλονίκης. Επίσης, πολύ γνωστά πολυκαταστήματα όπως το IKEA, πολυεθνικές εταιρείες στην Ελλάδα, μουσεία, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, πρεσβείες, σχολεία, τράπεζες κ.α.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις