Ελλάδα

Λιβανέζος χτύπησε γυναίκα με σίδερο στο κεφάλι στα Εξάρχεια – Κινδυνεύει να χάσει το μάτι της η 29χρονη

Ο 33χρονος είχε ξανά συλληφθεί στο παρελθόν για επιθέσεις σε γυναίκες αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος

Συναγερμός σήμανε στην περιοχή των Εξαρχείων το μεσημέρι της Παρασκευής (20.12.2024), όπου γυναίκα δέχτηκε επίθεση με σίδερο στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γύρω στις 15:00 το μεσημέρι η 29χρονη γυναίκα, ελληνικής καταγωγής δέχτηκε επίθεση στο κεφάλι με σίδερο, επί της οδού Καλλιδρομίου 87 στα Εξάρχεια.

Η 39χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Η 29χρονη κινδυνεύει να χάσει το μάτι της, σύμφωνα με τους γιατρούς. Παράλληλα σημειώθηκε από τις αρχές η προσαγωγή ενός 33χρονου Λιβανέζου ως υπόπτου για την επίθεση.

Σύμφωνα με το ertnews.gr το άτομο αυτό έχει παρελθόν με επιθέσεις σε γυναίκες και είχε συλληφθεί παλιότερα αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η γυναίκα ήταν διερχόμενη από το σημείο όταν δέχθηκε την επίθεση ενώ κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι την είχε βάλει κάτω και την χτυπούσε. Τα δύο άτομα, δεν γνωρίζονται.

Η δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του Λιβανέζου είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η υπόθεση διερευνάται, ενώ δεν είναι γνωστά τα κίνητρα της επίθεσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γρίπη, COVID-19 και RSV «δοκιμάζουν» το ΕΣΥ: Η επάρκεια στα εμβόλια εν όψει της χειμερινής περιόδου
Tα προειδοποιητικά σημάδια στα λύματα, η οικονομική αξία του εμβολιασμού αλλά και η σύγχυση γύρω από το αν η Ελλάδα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την τριπλή, χειμερινή απειλή
Doctor taking throat swab test from male patient. Medical worker is in protective workwear. They are at hospital during epidemic.
Ματωμένη Παρασκευή: 4 νεκροί σε δύο τροχαία σε Αθηνών – Λαμίας και Αθηνών – Κορίνθου, 2 σοβαρά τραυματίες στο ΚΑΤ
Από το ένα τροχαίο δυστύχημα έγινε μετά από καραμπόλα στις Αφίδνες όπου τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους, ενώ ένας οδηγός μηχανής είναι νεκρός στη Νέα Πέραμο καθώς απανθρωκώθηκε
Τροχαίο στις Αφίδνες
5