Ελλάδα

ΛΟΤΤΟ: Οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση 2147 (03/10/2020)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

ΚΛΗΡΩΣΗ ΛΟΤΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 03/10/2020. Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση ΛΟΤΤΟ 2147 (Σάββατο 03-10-2020) του ΟΠΑΠ. Περισσότερα από 300.000 ευρώ για τους τυχερούς της κλήρωσης.

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στην κλήρωση ΛΟΤΤΟ του ΟΠΑΠ, σήμερα Σάββατο 03/10/2020 (αριθμός κλήρωσης 2147). Οι νικητές της πρώτης κατηγορίας στο ΛΟΤΤΟ θα μοιράζονταν περισσότερα από 300.000 ευρώ! Δείτε τους τυχερούς αριθμούς και όσα πρέπει να γνωρίζετε για την κλήρωση ΛΟΤΤΟ.

Οι τυχεροί αριθμοί της σημερινής κλήρωσης (2147, 03/10/2020) είναι οι 11, 32, 39, 41, 42, 48 και bonus αριθμός 24.

Στο δελτίο μπορούν να συμπληρωθούν (με τον τρόπο που ισχύει σήμερα ή περιγράφεται στο ενημερωτικό φυλλάδιο): Απλές Στήλες, Πλήρη Συστήματα (Συστήματα Πλήρους Ανάπτυξης). Επίσης Τυποποιημένα Συστήματα (Συστήματα Μειωμένης Ανάπτυξης), Συστήματα Συνδυασμών, Τυχαία Επιλογή. Επίσης Συνεχόμενες / Μελλοντικές κληρώσεις και Πλήθος συνεχόμενων αριθμών ΠΡΟΤΟ.

Η κλήρωση του ΛΟΤΤΟ διεξάγεται κάθε Τετάρτη και Σάββατο στις 22:00. Η νικήτρια στήλη και τα αποτελέσματα της διαλογής δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της ΟΠΑΠ ΑΕ λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της διεξαγωγής της κλήρωσης. Επίσης μεταδίδονται από το σύστημα HORIZON που έχουν τα πρακτορεία και από τον αριθμό τηλεφώνου 14944 (ΟΤΕ).

Δείτε περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές για τις κληρώσεις ΛΟΤΤΟ του ΟΠΑΠ στην ειδική σελίδα.

Μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης του ΛΟΤΤΟ του ΟΠΑΠ, συγκρίνουμε τη νικήτρια στήλη με τις προβλέψεις μας για να ελέγξουμε αν το δελτίο μας κερδίζει. Για ευκολία, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα ειδικά Τερματικά Ελέγχου Αποδείξεων που υπάρχουν σε κάθε πρακτορείο ή να απευθυνθούμε στον Πράκτορα. Ο έλεγχος μπορεί επίσης να γίνει από την ιστοσελίδα μας, από την επιλογή «Εύρεση Επιτυχιών».

Ο έλεγχος πραγματοποιείται είτε με την εισαγωγή των προγνωστικών μέσω της εφαρμογής « Εύρεση επιτυχιών με βάση τα προγνωστικά Δελτίου». Εκτός αυτού με την εισαγωγή των στοιχείων της απόδειξης συμμετοχής μέσω της εφαρμογής «Έλεγχος κερδών», είτε με τη χρήση της εφαρμογής «Αυτόνομο Πρόγραμμα Διαλογής» η οποία διατίθεται δωρεάν από την ιστοσελίδα μας.

 

Για τα κέρδη της 1ης κατηγορίας νικητών του ΛΟΤΤΟ, μπορείτε να ενημερωθείτε από τις επίσημες ανακοινώσεις ή οποιοδήποτε πρακτορείο της ΟΠΑΠ ΑΕ. Για τα κέρδη των υπολοίπων κατηγοριών, ενημερώνεστε άμεσα και από τον αντίστοιχο πίνακα που βρίσκεται στην πίσω όψη του δελτίου. Επίσης στην πίσω όψη του δελτίου βρίσκεται και ο πίνακας Επιτυχιών Συστημάτων Πλήρους Ανάπτυξης με τον οποίο μπορείτε να υπολογίσετε τον αριθμό των επιτυχιών ανάλογα με το σύνολο των αριθμών που έχετε επιλέξει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καλαμάτα: Ο 41χρονος κατέστρεψε τον κοριό που είχε για να ηχογραφεί την 39χρονη πριν συλληφθεί - Επιμένει ότι του επιτέθηκε πρώτη
Μαραθώνια η απολογία του 41χρονου στον ανακριτή, τον οποίο προσπάθησε να πείσει ότι βρισκόταν εν βρασμώ ψυχής και δεν είχε προσχεδιάσει την δολοφονία
Δράστης και θύμα της γυναικοκτονίας στην Καλαμάτα
Η στιγμή που ο 41χρονος οδηγείται στην ανακρίτρια στην Καλαμάτα - «Όταν ήταν έγκυος η Βασιλική την χτύπαγε στην κοιλιά και είχε χάσει δύο παιδιά»
Με συμβατικό αυτοκίνητο της ΕΛΑΣ και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο δράστης της γυναικοκτονίας οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας. Συγκλονίζει η θεία της 39χρονης Βασιλικής
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα
22
Απολογείται σήμερα ο 41χρονος για τη γυναικοκτονία στην Καλαμάτα - «Τα παιδιά παραμένουν στο νοσοκομείο, τους είπαν ότι η μητέρα τους είχε ατύχημα»
Σύμφωνα με τον Μιχάλη Γιαννακό, τα παιδιά τους γνωρίζουν μόνο ότι η μητέρα τους είχε ατύχημα, παραμένουν στο νοσοκομείο για φιλοξενία λόγω έλλειψης δομής. Ανοιχτό το σενάριο να πάρουν την επιμέλεια οι γονείς του δράστη
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Απολογείται σήμερα ο 41χρονος δράστης – «Τα παιδιά παραμένουν στο νοσοκομείο, τους είπαν ότι η μητέρα τους είχε ατύχημα»
6