Ελλάδα

Λούτσα: Αυτοί είναι οι έξι που δολοφονήθηκαν – Τα ονόματά τους σύμφωνα με τους Τούρκους

Με τη δολοφονία των έξι στη Λούτσα ασχολείται σήμερα ο τουρκικός Τύπος δημοσιεύοντας τα ονόματα των έξι νεκρών.

Η Milliyet μάλιστα δημοσιεύει φωτογραφίες των έξι ανδρών που έπεσαν νεκροί από πυροβολισμούς στη Λούτσα λίγο πριν διαφύγουν στο εξωτερικό.

Ανάμεσα στους νεκρούς είναι ο Ντορούκ Ερσού Μπουγιούκτουντς. Επίσης και κάποια άτομα που φέρονται συνεργάτες του αρχηγού της συμμορίας Μπαρίς Μπογιούν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο Ντορούκ Ερσού Μπουγιούκτουντς φέρεται να διέφυγε, πριν από μερικούς μήνες, από καταδίωξη της αστυνομίας μαζί με τον Ογουζχάν Χ. και βρήκε καταφύγιο σε ένα δάσος στο Τσεκμέκιοϊ της Κωνσταντινούπολης. Από εκεί χάθηκαν τα ίχνη του.

Ο Ογουζχάν Χ. συνελήφθη σε σύνορα την ώρα που επιχειρούσε να περάσει παράνομα στη Γεωργία με φορτηγό.  Ο Ντορούκ Ερσού Μπουγιούκτουντς ήρθε στην Ελλάδα με αυτοκίνητο. Η Milliyet γράφει ότι νεκροί είναι επίσης οι Αμπντουραχμάν Τεκρού, Οζκάν Καάν Τοζλού, Μπαρίς Τσαγάν, Ομέρ Κανζά και Μπουράκ Ταχμάζ.

Από την άλλη πλευρά, σε μια ανάρτηση από έναν λογαριασμό TikTok που αυτοαποκαλείται «συμμορία του Red Kit», γράφτηκε: «Πήραμε την εκδίκησή μας». Σε άλλη ανάρτηση του λογαριασμού φάνηκε να διαγράφονται σε φωτογραφία τα 6 άτομα που σκοτώθηκαν. Όπως έγινε γνωστό, η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης επικοινώνησε με την ελληνική αστυνομία για να διαπιστώσει εάν οι αναρτήσεις της συμμορίας ήταν αληθινές ή όχι και ζήτησαν πληροφορίες για την ταυτότητα του ύποπτου Τούρκου που συνελήφθη στην Αθήνα.

Η Milliyet αναφέρει ακόμη πως «η ελληνική αστυνομία, η οποία συγκέντρωσε 25 φυσίγγια από το σημείο, κρατά μυστική την ταυτότητα των νεκρών Τούρκων. Μεταξύ των νεκρών είναι ο Ντορούκ Ερσού Μπουγιούκτουντς, ένας από τους άνδρες του Μπουγιούν, ο οποίος είχε φυλακιστεί στην Ιταλία για λίγο καιρό».

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Milliyet

loutsa

Οπως αναφέρουν τα τουρκικά δημοσιεύματα ο αρχηγός της οργάνωσης Μπαρίς Μπογιούν θεωρείται ότι βρίσκεται στην Ιταλία ως φυγάς.  Είναι μάλιστα γνωστός για τις συμμορίες εκτελεστών με μοτοσικλέτες που δρούσαν στην Κωνσταντινούπολη και κατά το παρελθόν είχε δεχθεί επιθέσεις στο εξωτερικό. Σε αυτές τις επιθέσεις είχαν δεχτεί πυροβολισμούς ο Εμιρτζάν Γιλμάζ στην Αμπχαζία, ο Εντίπ Γιαλτσίν στη Γεωργία και ο Χαλίλ Άϊ στη Γαλλία.

Οπως γράφει η Milliyet ο Γκιουλμπέι Ντιλσίζ, δολοφόνος του Άϊ φέρεται να σκοτώθηκε και αυτός σε μια αιματηρή συμπλοκή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Προφυλακίστηκε ο 24χρονος για τη δολοφονία του 37χρονου στο Περιστέρι - «Ήταν η κακιά στιγμή»
Στην απολογία του, ενώπιον του ανακριτη, ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι διαφωνήσει με το θύμα δύο μέρες πριν και πως εκείνο το βράδυ είχε πάει να τον βρει για να λύσουν τη διαφορά
Η στιγμή που φτάνει το περιπολικό στον τόπο του εγκλήματος και ξεκινάει το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη
Πάνω από 140 δικογραφίες για πώληση αλκοόλ σε ανήλικους μέσα σε 3 μήνες – «Έχει ακολουθηθεί αυτόφωρη διαδικασία»
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, «μόνο τον τελευταίο χρόνο στα παιδιατρικά νοσοκομεία της Αττικής έχουν νοσηλευτεί 35 παιδιά. Σε όλη την Ελλάδα πρέπει να ξεπερνούν τα 1.000»
Αλκοόλ
Επιστρέφει με αεροδιακομιδή στη Βρετανία το κοριτσάκι που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στον πυθμένα πισίνας στη Ρόδο
Το κοριτσάκι παρέμεινε μέσα στο νερό για 10 ολόκληρα λεπτά, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, γεγονός που του προκάλεσε βαρύτατες εγκεφαλικές και άλλες βλάβες και είναι κρίσιμη η κατάστασή του
Πισίνα
Σε εξέλιξη οι απολογίες των 12 από τους συλληφθέντες για το κύκλωμα με τις παράνομες επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για συμμετοχή όπως εγκληματική οργάνωση, απάτη σχετική με επιχορηγήσεις, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και για το πλημμέλημα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης
Οι συλληφθέντες για τις παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ οδηγούνται στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία
Αγροτικός συνεταιρισμός ζητά πίσω 600.000 ευρώ από τον «Φραπέ» στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Σουλτανίνας στην Κρήτη ζητά πίσω το ποσό των 600.000 ευρώ από τον αγροτοσυνδικαλιστή Γιώργο Ξυλούρη που ήταν πρόεδρος Κεντρικής Συνεταιριστικής Ένωσης Σουλτανίνας
Ανθισμένες αμυγδαλιές σε χωράφι στον θεσσαλικό κάμπο. 
(EUROKINISSI)
5