Ελλάδα

Λούτσα: Ένα αυτοκίνητο πήρε φωτιά μετά από drift

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική λίγο πριν από τις 11:00 το βράδυ της Τετάρτης (25/5) για ένα αυτοκίνητο που πήρε φωτιά στη Λούτσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, στο τζιπ επέβαιναν άτομα νεαρής ηλικίας τα οποία έκαναν drift! Ως αποτέλεσμα ήταν το όχημα να τυλιχθεί στις φλόγες, από υπερθέρμανση των ελαστικών, με τους νεαρούς να το εγκαταλείπουν έντρομοι.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα οχήματα της Πυροσβεστικής όπου πραγματοποίησαν κατάσβεση του οχήματος λίγο μετά τις 11:10 το βράδυ. Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός όμως το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Έξυπνες» κάμερες στους δρόμους: Το επόμενο 10ήμερο ακόμα 388 – Σχεδόν 4.000 κλήσεις για τροχαίες παραβάσεις
Σε πλήρη ανάπτυξη εισέρχεται το νέο ψηφιακό σύστημα επιτήρησης της κυκλοφορίας στην Αττική, με εκατοντάδες νέες κάμερες να ενεργοποιούνται τις επόμενες ημέρες και μελλοντική αξιοποίηση τεχνητής νοημοσύνης
Έξυπνη κάμερα 7
Διήμερο καύσωνα μαζί με αφρικανική σκόνη, οι περιοχές που θα επηρεαστούν – Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο
Τι προβλέπει ο Κώστας Λαγουβάρδος - Πότε υποχωρεί το φαινόμενο - Συστάσεις του Στέλιου Λουκίδη προς τους πολίτες για την προστασία από τις υψηλές θερμοκρασίες
Ζέστη και υψηλές θερμοκρασίες στο κέντρο της Αθήνας. Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026 (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΜΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)