Δευτέρα, 6 Μαΐ
16oC Αθήνα

Λούτσα: Οι έξι νεκροί ήταν στενοί συνεργάτες του αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ

Λούτσα: Οι έξι νεκροί ήταν στενοί συνεργάτες του αρχιμαφιόζου Μπαρίς Μπογιούν σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ

Το μακελειό με τους έξι νεκρούς στη Λούτσα, το απόγευμα της Δευτέρας (11.11.2023), κάνει τον γύρο των τουρκικών ΜΜΕ, την ίδια στιγμή που –όπως σας ενημέρωσε το newsit.gr– συνελήφθη στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” Τούρκος υπήκοος, ο οποίος έφερε πλαστό διαβατήριο, δύο πλαστές ταυτότητες και σφαίρες, και ερευνάται η σύνδεση του με την -πρωτοφανή για τα ελληνικά χρονικά- αιματηρή συμπλοκή. 

Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ, τα θύματα – μεταξύ αυτών και ο Doruk B.- ήταν στενοί συνεργάτες του Τούρκου αρχιμαφιόζου, Μπαρίς Μπογιούν (Barış Boyun).

Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, ο ένας από τους έξι νεκρούς, ο Doruk B., είχε διαφύγει της τουρκικής αστυνομίας πριν από λίγους μήνες, ύστερα από καταδίωξη σε συνοικία της Κωνσταντινούπολης και στη συνέχεια πέρασε οδικώς στην Ελλάδα. 

Ο Τούρκος αρχιμαφιόζος, Μπαρίς Μπογιούν, ο οποίος ζει ως φυγάς στην Ιταλία, έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και 72,5 χρόνια φυλάκιση για τα αδικήματα της «σύστασης οργάνωσης για διάπραξη εγκλήματος», «απόκρυψη, καταστροφή ή αλλοίωση εγκληματικών αποδεικτικών στοιχείων», «ανθρωποκτονία από πρόθεση», «απόπειρα δολοφονίας από πρόθεση» και «κατοχή όπλου χωρίς άδεια». 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις