Ελλάδα

Μάγδα Φύσσα: Δεν τελειώσαμε με τον φασισμό επειδή μπήκε φυλακή η Χρυσή Αυγή

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Δεν τελειώσαμε με τον φασισμό επειδή μπήκε φυλακή η Χρυσή Αυγή. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν», τόνισε η Μάγδα Φύσσα μιλώντας στην ΕΡΤ.

Η Μάγδα Φύσσα δηλώνει με αυτό τον τρόπο στην ΕΡΤ την αποφασιστικότητά της να μείνει μπροστά στο αντιφασιστικό αγώνα που ξεκίνησε πριν 8 χρόνια.

Τη στιγμή δηλαδή που ο γιός της, Παύλος Φύσσας έπεφτε νεκρός από το μαχαίρι του χρυσαυγίτη Γιώργου Ρουπακιά στις 00:05 ξημερώματα Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου του 2013.

«Ναι εντάξει βάλαμε την Χρυσή Αυγή στην φυλακή αλλά υπάρχει φασισμός εκεί έξω. Μην ξεχνάμε τους 500.000 που τους ψηφίσανε. Εκεί έξω είναι και είναι διάφορες οι μορφές φασισμού» λέει χαρακτηριστικά η Μάγδα Φύσσα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει ο αδερφός της 13χρονης που έπεσε από τον 5ο όροφο στην Θεσσαλονίκη - «Θα κάνει χειρουργείο, χτύπησε τη σπονδυλική στήλη»
Βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Mega, δείχνει την 13χρονη πάνω στο φορείο, να φέρει πολλαπλά κατάγματα και να μεταφέρεται εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο
Η πρασιά που έπεσε η 13χρονη