Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα

Μαγούλα: «Έλα πιο κοντά, φοβάσαι;» – Τι κατέθεσε η 8χρονη για τον άγνωστο που προσπάθησε να την αρπάξει από την παιδική χαρά

Μαγούλα: «Έλα πιο κοντά, φοβάσαι;» – Τι κατέθεσε η 8χρονη για τον άγνωστο που προσπάθησε να την αρπάξει από την παιδική χαρά

Άγνωστος άνδρας επιχείρησε να αρπάξει 8χρονο κορίτσι το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (20.10.23) από την περιοχή της Μαγούλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 10:15 το βράδυ πήγε στο αστυνομικό τμήμα Μάνδρας μια 31χρονη μητέρα και κατέθεσε μήνυση σε βάρος αγνώστου άνδρα, γιατί προσπάθησε στις 7:30 το απόγευμα της ίδιας ημέρας να αρπάξει την κόρη της από την περιοχή της Μαγούλας.

Όπως είπε το κοριτσάκι της, γεννημένο το 2015, έπαιζε στην παιδική χαρά δίπλα από το σπίτι τους και την ώρα που πήγε να φύγει, την προσέγγισε ένας άνδρας ηλικίας 50- 55 ετών με μαύρα φουντωτά μαλλιά, σάπια δόντια, ο οποίος φορούσε γυαλιά μυωπίας, άσπρη μπλούζα και μαύρο παντελόνι. Ήταν παχουλός και επέβαινε σε ένα γκρι αυτοκίνητο μάρκας citroen.

Μάλιστα, όπως είπε το κοριτσάκι, την πλησίασε και της είπε: «Έλα πιο κοντά, φοβάσαι; Θέλεις να σε πετάξω κάπου;». Η ανήλικη φοβήθηκε κι άρχισε να τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση. Μπήκε πάλι στην παιδική χαρά, όπου βρήκε έναν ενήλικο του εξήγησε τι έχει συμβεί και αυτός την επέστρεψε σπίτι της.    

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις