Ελλάδα

Μακάβριο εύρημα! Πολίτης βρήκε σακούλα με κομμένα γυναικεία γεννητικά όργανα

Ένα μακάβριο εύρημα, κομμένα γυναικεία γεννητικά όργανα, εντόπισε διερχόμενος πολίτης μέσα σε μία μαύρη σακούλα, δίπλα σε κάδο απορριμμάτων, στην οδό Ιουλιανού, κοντά στον Σταθμό Λαρίσης.

Το συμβάν έγινε πριν τέσσερις ημέρες και ο πολίτης αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο και διαπίστωσε ότι στη σακούλα υπήρχαν 21 γυναικεία όργανα, μέσα σε φορμόλη. Το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας που επιλήφθηκε της υπόθεσης έστειλε το μακάβριο εύρημα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να πρόκειται για όργανα που αφαιρέθηκαν κατά τη διάρκεια ιατρικών επεμβάσεων, χωρίς, βέβαια, να αποκλείεται τίποτα μέχρι αυτή την ώρα. Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γλυκά Νερά: Ναρκέμπορος έβαζε ανήλικους να κάνουν τα «βαποράκια» – Θύμα ξυλοδαρμού ένας 16χρονος μέλος συμμορίας
20χρονος «εγκέφαλος» συμμορίας έδωσε ποσότητα κάνναβης στον ανήλικο, αξίας 2.000 ευρώ και τον έβαλε να την πουλήσει - Μαζί με φίλο του απήγαγε και ξυλοφόρτωσε τον 16χρονο επειδή δεν του έδωσε όλο το ποσό
Μηχανή της Ελληνικής Αστυνομίας