Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

Μακελειό στη Γλυφάδα: «Ο Άρης ήταν ο άνθρωπος της οικογένειας Καρνέση – Έτρωγαν μαζί, ήταν φιλότιμος»

Μακελειό στη Γλυφάδα: «Ο Άρης ήταν ο άνθρωπος της οικογένειας Καρνέση – Έτρωγαν μαζί, ήταν φιλότιμος»

Τα κίνητρα του Αιγύπτιου δολοφόνοι πίσω από την τριπλή δολοφονία στη ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας Καρνέση στη Γλυφάδα, εξετάζουν οι Αρχές.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο 76χρονος Άρης πήρε το όπλο και σκότωσε την εφοπλίστρια, Μαρία Καρνέση, τον γαμπρό της Αντώνη Βλασσάκη και έναν πρώην καπετάνιο, τον Ηλία Κουκουλάρη που προσπάθησε να τον σταματήσει μέσα στην ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα. Όλοι λένε πως ο 76χρονος Αιγύπτιος ήταν ο άνθρωπος της οικογένειας. 

Ο πρόεδρος της κοινότητας Μαρμαρίου, Νίκος Τσαλιαγκός, μίλησε για τον 76χρονο Αιγύπτιο λέγοντας: «Τον γνώριζα εδώ και 35 χρόνια, όταν ήρθε στους Πεταλιούς με την οικογένεια Καρνέση. Ήταν καλός, φιλότιμος, ότι και να του ζήταγες δεν σου έλεγε όχι. Ήταν ομιλητικός και δοτικός. Η οικογένεια Καρνέση τον αγαπούσε πολύ».

«Ήταν ο επιστάτης στο νησί, όπου είχαν τη βίλα. Κάνανε μαζί μπάνιο, το μεσημέρι έτρωγαν μαζί. Ήταν στην οικογένεια. Ήταν πολύ αγαπητός. Ήταν ήρεμος, ήσυχος, φιλότιμος. Δεν υπήρχε κάτι που να μπορούσε να πούμε ότι θα έκανε έγκλημα», είπε μιλώντας στο Mega.

Ο κ. Τσαλιαγκός μίλησε και στην τηλεόραση του ANT1 τονίζοντας πως στον δράστη του φονικού είχε ανατεθεί η εν λευκώ διαχείριση όλων τω ζητημάτων που σχετίζονταν με τα σπίτια της οικογένειας. Μάλιστα, υποστήριξε πως ο 76χρονος ήταν εκείνος που τους παραλάμβανε από το Μαρμάρι και με σκάφος του πήγαινε στα σπίτια τους.

 

Τόνισε πως ενώ είχε απολυθεί από τις αδερφές Καρνέση εδώ και καιρό, τον είδε πριν από έναν με δύο μήνες στο Μαρμάρι και χαιρετήθηκαν. Σημειώνεται πως ο αδερφός της οικογένειας, με τον οποίο οι δύο αδελφές είχαν προστριβές, είχε προσλάβει με τη σειρά του τον Αιγύπτιο και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που ο Άρης συνέχιζε να έχει πρόσβαση στις εγκαταστάσεις της ναυτιλιακής εταιρείας. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις