Ελλάδα

“Μακιγιάρουν” τα εισιτήρια! Απίστευτα κόλπα για να μην πληρώνουν!

Οι τζαμπατζήδες στα μέσα μαζικής μεταφοράς έχουν βρει απίθανα κόλπα για να μην πληρώνουν εισιτήριο. Χρησιμοποιούν μάλιστα ... καλλυντικά για να χρησιμοποιούν ένα εισιτήριο για πολλές διαδρομές.

Τους πιο απίθανους τρόπους σκέφτονται όσοι δεν θέλουν ή δεν έχουν να πληρώσουν εισιτήριο. Φτάνουν σε σημείο να “βάφουν” τη μια όψη με ενυδατικό κραγιόν για τα χείλη ή τα ψεκάζουν με λακ για τα μαλλιά!
Όσο απίστευτο και αν ακούγεται με τον τρόπο αυτό καταφέρνουν να δημιουργούν ένα λεπτό και αόρατο στρώμα πάνω στο οποίο το μηχάνημα αποτυπώνει την ώρα και την ημερομηνία και έτσι το μελάνι δεν περνάει στο εισιτήριο. Στη συνέχεια με λίγο τρίψιμο το λεπτό αυτό στρώμα φεύγει και η το εισιτήριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά.
Άλλοι βάζουν στο εισιτήριο μια μεμβράνη, σαν και αυτή με την οποία καλύπτουμε τα βιβλία και τα τετράδια στο σημείο όπου το μηχάνημα τυπώνει την ώρα και την ημερομηνία για την ακύρωση και στη συνέχεια με ένα πέρασμα του χεριού τη σβήνουν.
Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση να μην είναι γνωστό το κόλπο στον ελεγκτή…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πεθερά καταγγέλλει τη νύφη της ότι τη χάκαρε – «Διέρρευσε συνομιλίες μου με άλλους άνδρες για να με εκθέσει»
«Την ρώτησα γιατί το κάνει αυτό και μου απάντησε ότι ήθελε να βλέπει αν η μητέρα μου γράφει άσχημα λόγια για την ίδια. Θεωρώ ότι έχει μένος προς τη μητέρα μου»
istock 2