Ελλάδα

Μαλακάσα: Προσαγωγή ενός άνδρα για εμπρησμό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι αρχές στη Μαλακάσα προχώρησαν στην προσαγωγή ενός άνδρα για απόπειρα εμπρησμού σε πευκοδάσος στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες τριών πολιτών ο αλλοδαπός έβαλε φωτιά σε ένα δέντρο στη Μαλακά σε πευκοδάσος και αμέσως κάλεσαν τις αρχές ενώ οι πολίτες κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά. Στο τμήμα διαπιστώθηκε πως ο αλλοδαπός έφερε πάνω του σύνεργα εμπρησμού.

Στο σημείο έχει μεταβεί κλιμάκιο της διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ) της Πυροσβεστικής, για να διεξάγει έρευνα σχετικά με το τι έχει συμβεί και να αναλάβει την υπόθεση. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Ποιος είναι ο «Λάμπρος» της 17Ν – Η Γαλλία, οι προκηρύξεις και η σύλληψη στους Λειψούς
Καταδικάστηκε για συμμετοχή σε όλες τις πράξεις της 17Ν από την ίδρυσή της το 1975 μέχρι και τον Ιούλιο του 2002, ενώ του αποδόθηκε ο ρόλος του ηγέτη και του καθοδηγητή της οργάνωσης
Αλέξανδρος Γιωτόπουλος