Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Mamma Mia: Δεν γύρισε σπίτι! «Προδομένοι» οι Σκοπελίτες

Mamma Mia: Δεν γύρισε σπίτι! «Προδομένοι» οι Σκοπελίτες

Οι κάτοικοι ξαφνιάστηκαν από την απόφαση της παραγωγής το Mamma Mia να μην επιστρέψουν στη Σκόπελο για το sequel της διάσημης ταινίας.

Ήταν έξω από τα γραφεία μιας εταιρείας στο κέντρο της Σκοπέλου που ο Pierce Brosnan κρεμούσε στον τοίχο τις σαγιονάρες του. Και για μια δεκαετία συνέρρεαν στο σημείο για να βγάλουν φωτογραφίες με τις εμβληματικές Havaianas χιλιάδες φανατικοί των ABBA και του Mamma Mia.

Η Σκόπελος δεν μπορεί πλέον να ισχυρίζεται ότι είναι το μοναδικό νησί του Mamma Mia, καθώς οι παραγωγοί επέλεξαν άλλη τοποθεσία για το sequel της διάσημης ταινίας. Οι Σκοπελίτες θα πρέπει πλέον να μοιράζονται την τιμή με το Vis στην Κροατία. Το Vis κέρδισε στη μάχη των φοροαπαλλαγών!

Η «προδοσία» του Mamma Mia πλήγωσε τους Σκοπελίτες

“Ήταν κυρίως απογοητευτικό που τα γυρίσματα δεν έγιναν εδώ” δηλώνει ο δήμαρχος Σκοπέλου Χρήστος Βασιλούδης. “Στεναχωρηθήκαμε πολύ. Όταν γυρίζεται μια δεύτερη ταινία θα έπρεπε να είναι σίγουρα στο ίδιο μέρος. Αλλά ίσως ήταν πολύ φθηνότερα στην Κροατία. Αυτό δεν θα επηρεάσει τον τουρισμό μας. Έχουμε πολλούς τουρίστες όπως πάντα που θέλουν να δουν το παρεκκλήσι που πρωταγωνίστησε στο Mamma Mia και τα μέρη που έγιναν τα γυρίσματα.

Αλλά η Σκόπελος ήταν πάντα ένα όμορφο νησί με παραδοσιακό χαρακτήρα. Τα σπίτια, η μουσική, οι φιλικοί άνθρωποι. Στοιχεία για τα οποία μας επέλεξαν οι παραγωγοί τελευταία στιγμή. Το νησί είναι η ταινία. Η ταινία δεν είναι το νησί”.

Οι ντόπιοι, όπως εξηγεί δημοσιογράφος της Mirror, πραγματικά πληγώθηκαν που η Meryl, o Pierce, ο Colin Firth, η Julie Walters, η Amanda Seyfried και οι άλλοι δεν θα επιστρέψουν. “Ή που το περήφανο και ηλιόλουστο νησί τους δεν θα λάμψει ξανά στους κινηματογράφους όλου του κόσμου”.

Πηγή: Mirror

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις