Ελλάδα

Μάνδρα: Αντιδήμαρχος γρονθοκόπησε γυναίκα αντιδήμαρχο και την έστειλε στο νοσοκομείο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εικόνες ντροπής είχαμε πριν λίγες μέρες στο δημαρχείο του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας, όταν ένας αντιδήμαρχος γρονθοκόπησε μια άλλη γυναίκα αντιδήμαρχο, στέλνοντάς τη στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το dytikesmaties.gr, το επεισόδιο σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη στο δημαρχείο του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας, όταν αντιδήμαρχος επιτέθηκε και γρονθοκόπησε την αντιδήμαρχο Οικονομικών, ενώ βρίσκονταν στο γραφείο του γενικού γραμματέα.

Το περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια του γενικού γραμματέα και του διευθυντή του Δήμου και είχε ως αποτέλεσμα η αντιδήμαρχος να μεταφερθεί αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ελευσίνας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων».

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Θριασίου» κατέθεσε μήνυση στον θύτη. Ακολούθησε επιστολή παραίτησης του αντιδημάρχου που επιτέθηκε, αναφέροντας πως το κάνει για «προσωπικούς λόγους» και χωρίς να κάνει αναφορά στο περιστατικό.

Ο δήμαρχος Χρήστος Στάθης μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό διέταξε την αποπομπή του αντιδημάρχου από τα καθήκοντά του και στις 23 Ιουνίου (την ίδια δηλαδή ημέρα με την παραίτηση), εκδόθηκε σχετική απόφαση.

Στην απόφαση γίνονται γνωστά ότι: «άσκησε σωματική βία στην Αντιδήμαρχο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της, ο οποίος πιστοποιείται από ιατρικές γνωματεύσεις του Κέντρου Υγείας Ελευσίνας και του Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας Πειραιά. Το γεγονός ότι τέτοιες συμπεριφορές αντιτίθενται πλήρως στις αρχές και στις θέσεις της Δημοτικής Αρχής, καθώς θεωρούμε ότι οι κατέχοντες δημόσια αξιώματα οφείλουν με τη συμπεριφορά τους όχι μόνο να κοσμούν αυτά, αλλά και να είναι παράδειγμα προς τρίτους».

Ο δήμαρχος Χρήστος Στάθης δήλωσε στο dytikesmaties.gr υποστήριξε ότι «ήταν ένα ατυχές περιστατικό για το οποίο δεν αισθανόμαστε υπερήφανοι».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πυροσβεστική: Τρεις συλλήψεις για πυρκαγιές από αμέλεια σε Εύβοια, Ροδόπη και Βοιωτία
πό την αρχή του έτους έως και τις 10 Ιουνίου 2026 έχουν επιβληθεί 411 διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους 405.895,07 ευρώ, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί 81 συλλήψεις στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας
Πυροσβεστική και περιπολικό της Αστυνομίας
Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί του έκαναν παρατήρηση για δυνατή μουσική και τους πέταξε τσιμεντόλιθο
Κατά τον αστυνομικό έλεγχο, ο άνδρας, μαζί με άλλα άτομα, φαίνεται να εξύβρισε και να απείλησε τους αστυνομικούς, ενώ στη συνέχεια εκτόξευσε προς το μέρος τους πέτρες, μπουκάλια και τσιμεντόλιθο
Περιπολικό της αστυνομίας
«Κακοκαιρία» 48 ωρών με έντονες καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας από την Παρασκευή - Μπουρίνια και στην Αττική
Τα φαινόμενα θα είναι έντονα αλλά σύντομα με τους μετεωρολόγους να προειδοποιούν για τις ριπές ανέμου και τις χαλαζοπτώσεις - Ξεκινά και πάλι το καλοκαίρι από την Κυριακή με νέα άνοδο της θερμοκρασίας
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ