Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Μάνδρα: Εκτέλεσαν τον επιχειρηματία Χρήστο Γιαλιά και έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο

Μάνδρα: Εκτέλεσαν τον επιχειρηματία Χρήστο Γιαλιά και έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο

Ο επιχειρηματίας Χρήστος Γιαλιάς είναι ο άνθρωπος που βρέθηκε απανθρακωμένος στο αυτοκίνητό του το απόγευμα της Τετάρτης (07/02/2024) στη Μάνδρα.

Ο επιχειρηματίας Χρήστος Γιαλιάς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δολοφονήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, όταν οι άγνωστοι που του είχαν στήσει ενέδρα τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ στην οδό Αγίας Αικατερίνης στη Μάνδρα.

Στη συνέχεια οι δράστες έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο με στόχο να εξαφανίσουν τα ίχνη τους, ενώ το καλάσνικοφ βρέθηκε μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητο του επιχειρηματία. Ο Χρήστος Γιαλιάς ήταν από τους πιο σημαντικούς εισαγωγείς κρεάτων ενώ είχε υπάρξει ιδιοκτήτης και παράγοντας τριών ποδοσφαιρικών ομάδων. Του ΑΟ Τρίκαλα, του Μανδραϊκού και του Πανελευσινιακού.

Η Ελληνική Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών οι οποίοι διέφυγαν με μηχανή, ενώ τη φωτιά έσβησε η πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο.

Στο σημείο βρέθηκε ακόμη ένα καμένο αυτοκίνητο, μάλλον τον δραστών που είχαν φτάσει με αυτό στο σημείο της δολοφονίας.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για το συμβάν αναφέρει: «Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, επί της οδού Αγίας Αικατερίνης στη Μάνδρα Αττικής. Επιχειρούν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα».

Να σημειωθεί πως το 2018 είχε δολοφονηθεί και η πρώην γυναίκα του επιχειρηματία και οι Αρχές ψάχνουν να βρουν αν υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στις δυο δολοφονίες.

Στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκε και ο γαμπρός του θύματος.

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως ξέρει τίποτα για το περιστατικό και πως τους πήραν τηλέφωνο και έφτασαν στο σημείο.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις