Κυριακή, 21 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Μανώλης Γλέζος: Η ανακοίνωση της οικογένειας για την κηδεία του αγωνιστή της Αριστεράς

Γλέζος

Ο Μανώλης Γλέζος έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 98 ετών και η οικογένειά του με ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε γνωστό πως η κηδεία θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ακόμη ευχαριστεί τη διοίκηση, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των δυο νοσοκομείων στα οποία νοσηλεύθηκε ο Μανώλης Γλέζος.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: Ο αγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς, o αγωνιστής Μανώλης Γλέζος έφυγε σήμερα Δευτέρα 30 Μάρτη από την ζωή. Η οικογένειά του ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ, στο οποίο είχε νοσηλευτεί πολλές φορές στο παρελθόν, καθώς και τη Διοίκηση, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ, για τις άοκνες προσπάθειές τους, τις τελευταίες μέρες της ζωής του

Η κηδεία του Μανώλη Γλέζου, λόγω των περιορισμών που ισχύουν, θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.Γνωρίζουμε ότι οι σκέψεις των ανθρώπων που τον γνώρισαν στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, των φίλων του, των συναγωνιστών του, των συγγενών του και των συγχωριανών του, τον συντροφεύουν.

Η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνου να γίνει δωρεά στη Βιβλιοθήκη Νίκου Ν. Γλέζου στ’ Απεράθου (Τράπεζα Εurobank, Αρ. Λογαριασμού: 0026-0244-12-0201196948 IBAN GR6202602440000120201196948).

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις